REED TÜYAP Fuarcılık ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliğinde düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı; ambalaj ürünlerinden makinelere, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojileri ve tamamlayıcı ambalaj ürünlerine kadar sektörün tüm taraflarını aynı çatı altında bir araya getirecek. Ambalaj sektörünün diğer önemli dernekleri de fuarın destekçileri arasında yer alıyor.

Japonya merkezli mürekkep üreticilerinden Toyo Ink Group’a bağlı olan TOYO Matbaa Mürekkepleri, 25. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı 9. Salon 901 No’lu stantta yerini alarak bu yıl da ambalaj ve baskı sektörlerine yönelik ürün ve hizmetleri ile bu önemli platformda markasını temsil edecek. TOYO Matbaa Mürekkepleri; her türlü baskı malzemelerine uygun, yüksek performanslı mürekkep, kaplama sistemleri ve yardımcı malzemelerini fuarın yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturacak. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında üretimini yaptığı ürün grupları yanında gıda, içecek ve endüstriyel uygulamalar için geliştirilen ve Toyo Ink Group bünyesinde yer alan laminasyon tutkalları, plastik renklendiriciler ve inkjet (dijital mürekkepler) gibi ambalaj sektörüne yönelik yenilikçi çözümlerini sergileyecek.

TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli, her yıl daha da güçlenen Avrasya Ambalaj Fuarı’nda yer almaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Ambalaj sektörü gerek ülkemizde gerekse dünyada en hızlı büyüyen sektörlerin başında geliyor. Yeniliklere açık ve dinamik yapısı sayesinde inovatif çözümler sunmaktan heyecan duyduğumuz bir sektör.Her yıl katıldığımız Avrasya Ambalaj Fuarı’nın da sektörün bu dinamizmi ile kendini sürekli yenilemesi ve sektörün nabzını tutan bir platforma dönüşmesini çok önemli olduğuna inanıyoruz. Fuarda iş ortaklarımız ve müşterilerimizle bir araya gelirken yeni işbirlikleri yaratma imkanı buluyoruz. 25. Avrasya Ambalaj Fuarı’nın da bu açıdan verimli geçmesini bekliyoruz”.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın