Tüketim verilerinin kaydına yönelik sistemlerin geliştirilmesinde, 30 yılı aşkın süredir öncü rol oynayan Qundis GmbH, müşterilerin ihtiyaçlarını odak alarak ürün geliştiriyor. Geleceğe dayalı inovatif ürünler ile değişen ekonomik zeminlerde bile sağlam ve güvenli adımlarla ilerlemeyi sürdürdüklerini belirten Qundis Türkiye Bölge Müdürü Emrah Erken, “Qundis Türkiye yatırımı 6 yıldır büyüyerek devam ediyor. Sistem çözümleri ‘Made by Qundis’ enerji tüketimini ölçüp, analiz etmeye ve kıt kaynakların verimli kullanımını sağlamaya yardımcı oluyoruz. Yepyeni ürünlerle, 2-5 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek SODEX Fuarı’na katılacağız” dedi.

Almanya ve Avrupa lideri

Emrah Erken; Qundis Group’un Almanya ve pek çok Avrupa ülkesinde, su ve ısınma maliyetlerinin tüketim bazlı faturalandırmasında ölçüm cihazlarının ve okuma sistemlerinin önde gelen tedarikçisi olduğunu söyledi.

Açık sistemler özgürlük kaynağı

Qundis hassas veri kaydı ve güvenli veri iletimi markanın çalışmalarının odağını oluşturuyor. Açık Qundis sistemi çeşitli üreticilere ait OMS standart cihazlarının entegrasyonuna olanak tanıyor. Bu durum müşterilerin maksimum esneklik ve özgürlüğü sunulmasını sağlıyor.

Qundis markalı cihazlar 30’u aşkın ülkede, kurulumları tamamlanan 6 milyonun üzerinde konutta kullanılıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın