Gönüllü bir grupla atölye çalışması yapacak olan Dr. Alison Hodge; organizasyonel sistemde neler olduğunu anlamaya yönelik grup süpervizyonunda paralel süreçleri değerlendirecek, koç ve müşteri arasındaki ilişki dinamiğinde, neler olduğunu birlikte keşfedecekleri bir deneyim yaşatacak.

Liderlerin, tepe yöneticilerin, kişi ve kurumların, bireysel ve organizasyonel potansiyellerini arttırmaya yönelik çalışmalar yapan koçlar, mentorlar, eğitimciler EMCC Türkiye Mentorluk, Koçluk ve Süpervizyon Konferansında bir araya gelecek. 21-22 Kasım tarihleri arasında, Fairmont Quasar’da yapılacak olan konferansa birbirinden değerli konuşmacılar katılacak.

Konferansta, iş dünyasından, eğitime, kamudan, bireye kadar her alanda, koçluk ve mentorluk çalışmalarının önemine değinilecek ve çalışmaların etkisini arttırmak amacıyla süpervizyon uygulamaları anlatılacak.

VUCA ortamında koçluk ve mentorluğun yansımaları, CEO’lar tarafından değerlendirilecek, farklı dinamikleri olan organizasyonlarda koçluk ve mentorluk uygulamaları ele alınacak. İşletme koçluğu, takım koçluğu, start-up ve kadın girişimciler için mentorluk çalışmalarının önemine değinilecek olan konferans, iki gün sürecek.

Birey, takım, sistem sarmalının toplumda yarattığı etki & dönüşümün vurgulanacağı konferansa, kurumların insan kaynakları yönetici ve çalışanları, koçluk ve mentorluk hizmetlerini sunan profesyoneller, koçluk ve mentorluk hizmeti alan her türlü kişi ve kurumlar, mesleki eğitim ve gelişim kuruluşları, yönetici koçluğu alanlarında çalışanlar, akademisyenler ve eğitimciler katılabilecek.

Borusan Holding’in Altın Sponsor, Adler’in Bronz Sponsor, AoEC oturum sponsoru olarak destek verdiği konferans ve iki gün sürecek. Kayıt, bilgi ve program detaylarına ulaşmak için www.etkinlik.emccturkiye.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

EMCC Türkiye 

EMCC (EuropeanMentoring&CoachingCouncil /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği), Dünya genelindeki mentorluk ve koçluk alanında başarılı uygulamaları teşvik etmeyi ve başarılı uygulama beklentilerini artırmayı hedefliyor. Mentorluk ve koçluk hizmetlerini sunan profesyoneller, bu hizmeti alan her türlü kişi ve kurumlarmesleki eğitim ve gelişim kuruluşları,yaşam koçluğu,akademik psikolojigibi alanları, tüm bu konuları araştıran akademisyenleri bünyesinde barındıran birleştirici bir kurum olan EMCC, David Megginson’un birlikte yazdıkları bir kitap hakkında, David Clutterbuck ile görüşme yaptığı 1992 yılında, EMC (Avrupa Mentorluk Merkezi) olarak hayatına başladı. 2002 yılında başlığa koçluk da eklendiğinde, EMCC (Avrupa Mentorluk ve Koçluk Merkezi) olarak yeniden isimlendirildi. 31 Aralık 2017 itibariyle EMCC’ye bağlı olan Belçika, Kıbrıs, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Polonya, Romanya, İspanya, İsviçre, Sırbistan, Türkiye, Ukrayna ve Birleşik Krallık olmak üzere toplam 24 ülke bulunuyor ve 58 ülkede toplam 4 bin 976 üyesi bulunuyor. EMCC temsilciliği yine 2017 yılı itibari ile Asya – Pasifik bölgesinde faaliyetlerine başladı. Her ülkede yerel ve özgün bir kurum olarak faaliyetlerine devam eden EMCC Türkiye, ülkemizde 2005 yılında kurulan Yönderlik ve Koçluk Derneği (EMCC T) ile temsil ediliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın