Kebaptan vazgeçemeyenler, Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerine doyamayanlar için artık yepyeni bir adres var: Tepeleme Kebap.

Türkiye’nin ilk profesyonel catering şirketi, 30 yıllık Elchyn Catering tarafından Ulus’ta açılan Tepeleme Kebap, Gaziantep rüzgarını İstanbul’da estiriyor. Ulus’ta, şehrin göbeğinde yer alan Tepeleme Kebap, doğayla iç içe ve metropolü kucaklayan konumuyla kebabın Gaziantep yorumunu merak edenlere ev sahipliği yapıyor. Haftanın her günü hizmet veren Tepeleme Kebap, Cuma ve Cumartesi geceleri ise Türk musikisine de doyuruyor. Hem göze hem mideye hitap eden, 7’den 70’e yiyen herkesin damaklarında unutulmayacak bir tat bırakan Tepeleme Kebap İstanbulluları gerçek Gaziantep lezzetleriyle fasıl eğlencesinde buluşturuyor. Yalnızca Ulus’ta tadılabilecek Tepeleme Kebap için Gaziantep’ten İstanbul’a transfer olan kebap ustası Celal Uçar, yılların deneyimini Elchyn Catering’in 30 yıllık tecrübesiyle birleştiriyor.

Gaziantep’teki gerçek kebap lezzetini ve Gaziantep’teki birçok lezzeti İstanbul’da bulamayanlara hitap eden Tepeleme Kebap’ın spesiyalitesi Tepeleme Kebap ise tamamı zırhla çekilerek hazırlanmış oruk kebabı, fıstıklı kebap, acılı kebap ile pirzola, kaburga, kuzu tandır, kuzu şiş ve tavuk şişten oluşuyor.

Tepeleme Kebap, Gaziantep mutfağının en özel baharatlarından dağ kekiği olarak da bilinen zahter ile çeşnilendirilen firik pilavı eşliğinde servis ediliyor.

Tepeleme Kebap’ta aynı zamanda Gaziantep mutfağının vazgeçilmez lezzetleri maş salatası, zahter salatası, sarımsak kebabı, yenidünya kebabı, kiremitte Antep peyniri gibi lezzetler de sunuluyor. 130 TL olarak ücretlendirilen fiks menüyü tercih etmek isteyenler içinse menü içeriği şöyle: 8 çeşit meze ile başlayan fiks menü, fındık lahmacun-mini pide-pazı sarması ile devam ediyor ve ana yemekte acılı ve acısız kebap, kuzu şiş ve tavuk şiş yer alıyor. Serpme tatlı ve mevsim meyveleriyle yemek sonlanıyor. Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerini, muhteşem bir doğa ve havuz manzarasında, ruhun gıdası müzikle tatmanız için 0530 497 54 54 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız yeterli.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın