Kars, Sarıkamış doğumlu olan ünlü sanatçı Aysun Kaya 20 yıl sonra memleketi Sarıkamış’ta Sarıkamış’ın 97. kurtuluş yıl dönümü münasebetiyle -5 derece soğukta verdiği konserde sevenleri ve hemşehrileriyle buluştu.

Sarıkamış belediye başkanlığının üstlendiği organizasyonda Kaya’ya müthiş bir karşılama hazırlığı yapıldı. Havai fişek gösterisi eşliğinde sahneye alınan Aysun Kaya heyecandan eksi 5 derece olan soğuğa da aldırmadı. Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy sahneye çıkarak ünlü sanatçıya plaket vererek teşekkür etti ve “Bizim hemşerimize soğuk işlemez bu da en büyük kanıtıdır” dedi. Aysun Kaya ise -5 derecede çıktığı konserde “Sarıkamış soğuk bir memleket yaz günü bile gece hava buz gibi olur. Şu anda kostüme bakıp aldanmayın dondurucu bir soğuk var” dedi.

Kristal kar taneleri ile ünlü Sarıkamış’ta hayranları ile selfie çekimi de yapan Aysun Kaya’ya takı seti hediye edildi. Aysun Kaya’nın şarkılarıyla halaya katılan protokoldeki belediye başkanı, kaymakam ve tugay komutanı dakikalarca halay çektiler. —

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın