Şehri teknolojiyle geliştirmeye yönelik inovatif ve yenilikçi fikirlerin yarıştığı Red Bull Basement başvurularında son bir haftaya girildi. 9 Haziran Cuma günü sonlanacak başvurular arasından öne çıkan beşinin değerlendirileceği Basement’ta, seçilecek fikrin sahipleri, projelerini gerçeğe dönüştürmek için Ağustos’ta Brezilya’da iki aylık özel bir programa katılacak. Geçen yıl Türkiye’nin de temsil edildiği bu özel programa başvurular www.redbullbasement.com üzerinden yapılabiliyor.

Kentleşmenin getirdiği problemlere teknolojiyi de işin içine katarak inovatif çözümler sunan fikirleri ödüllendiren Red Bull Basement’ın Brezilya’daki özel programına katılmak için son bir haftaya girildi.

Tüm dünyadan geleceğin şehirleri için ortaya atılan fikirlerin değerlendirileceği ve seçilecek beş fikir sahibinin Brezilya Sao Paulo’daki Basement karargâhına gitme şansını yakalayacağı programa dahil olmak için 9 Haziran Cuma gününe kadar www.redbullbasement.com adresinden başvuru yapılabilecek.

İki aylık program boyunca seçilen fikirleri projelendirmek için gerekli tüm imkanları katılımcılara sağlayacak olan Red Bull Basement’ta potansiyel yatırımcılarla da bir araya gelinerek, şehirlerin sorunlarına çözüm üretecek fikirler hayata geçirecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın