Hitachi Data Systems, geleceğin şehirlerini yaratma konusunda da dünyada öncülük etmeye devam ediyor. İstanbul’da düzenlenen Dünya Akıllı Şehirler Fuarı 2017’de (WCE 2017) Teknoloji ve İnovasyon konularının masaya yatırılacağı ilk oturuma Hitachi Data Systems’in Teknolojiden Sorumlu Başkanı Hubert Yoshida konuk oluyor.

Hubert Yoshida, WCE 2017’nin açılış günü olan 15 Mayıs’ta 14:30-15:30 saatleri arasında Sadabad Salonu’nda konuşmasını gerçekleştirecek. “We Live & We Work” başlığı altında, Startup ekonomisi teknoloji ve inovasyonda yeni bir çağ mı? Yoksa abartılıyor mu? sorularını dinleyicilere yöneltecek olan Hubert Yoshida, HDS’de uyumluluk, yönetişim ve operasyonel risk konularına yönelik “Data Life Cycle” çalışmalarını yürütüyor.

Hubert Yoshida Kimdir?

Hitachi Data Systems’in Teknolojiden Sorumlu Başkanı Hubert Yoshida, Berkeley Üniversitesi matematik bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Hitachi Data Systems’e katılmadan önce IBM’in depolama bölümünde görev yapan Yoshida, 25 yılını çeşitli pozisyonlarda IBM’de geçirdikten sonra Hitachi Data Systems’e tecrübelerini aktarmaya devam ediyor.

HDS’de göreve başladığında veri depolama çözümleri için açık standartlar geliştiren ve depolama ağları konularında çalışmalarına devam eden Yoshida, SAN, NAS, ağa bağlı depolama ve veri çözümlerinde HDS’nin stratejilerini belirlemeye öncülük etti.

NAS, diğer ağa bağlı depolama ve veri teknolojileri üzerinde çalışmalarını sürdüren Yoshida, birçok teknoloji şirketinin danışma kurulunda görev yapıyor. Halen Singapur Hükümeti Veri Depolama Enstitüsü Bilimsel Danışma Kurulu Başkanlığını ve IEEE Teknik Alan Ödülleri komitesindeki görevini yürüten Yoshida, depolama konusunda dünyanın en etkili 10 ismi arasında gösteriliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın