TAB Gıda’nın global çaptaki başarısı, gıda alanındaki 22 yıllık uzmanlığı ve ustalığından güç alarak yarattığı “Usta Dönerci® hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Usta Dönerci®, Ocak ayında Makedonya ile başlattığı restoran atağını sürdürerek Türkiye’den çıkacak dünya markası olmayı hedefliyor.

“2017 Usta Dönerci®’nın yılı olacak”

Türkiye’den çıkan dünya markası olma hedefiyle yola koyulan Usta Dönerci®’yi 5 yıl içinde 500 restorana ulaştırmayı hedeflediklerini açıklayan TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici,1995 yılında Türkiye’de gıda sektöründe faaliyet göstermeye başlayan TAB Gıda, bugün 1000 restoranı ve yakaladığı iş hacmi ile Türkiye’deki hızlı servis restoran zincirleri sektörünün yarısını elinde bulunduruyor. Usta Dönerci® markamızı da bu deneyim ve güçle yarattık. Usta Dönerci® çatısı altında tüketicilerimize Türk damak tadına uygun, lezzetli ve en üstün kalite standartlarına sahip ürünleri erişilebilir fiyata hızlı servis mantığı ile sunuyoruz. Türk halkı Usta Dönerci®’yi çok sevdi. Örneğin, 31 Mart 2017 tarihinde, bir gün içerisinde İstanbul, Ankara Ordu ve Antalya olmak üzere 4 farklı şehirde 4 Usta Dönerci® restoranı açtık. Son iki ayda açtığımız yeni restoran sayısı 15’e ulaştı. Başarımız sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Şu an Makedonya ve Kıbrıs’ta restoranlarımız bulunuyor. Türkiye’de liderliğe uzanan basamakları hızla tırmanırken dünya arenasının kapılarını aralamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Türkiye’deki büyüme stratejisi çerçevesinde; öncelikli olarak yeni restoranlar açarak restoran zincirini genişletmeyi, mevcut bulunan piyasadaki tekil dönercilerin Usta Dönerci®’ye dönüştürülmesine de sıcak baktıklarını ifade eden Caner Dikici,Usta Dönerci® kapsamında yüksek standartlarımız paralelinde, döner sektörünün kalite ve lezzet standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz ‘’diye konuştu.

Usta Dönerci®’ye franchise kapsamında yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiğine dikkat çeken TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, Yakın dönemde yurt dışına açılmayı planlıyoruz. Bu kapsamda fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Yurtdışında Burger King® markamızda sürdürdüğümüz başarımız, operasyonlar konusunda bizi heyecanlandırıyor. Ulusal pazarda kısa sürede başarıyı yakalayan Usta Dönerci®’nin uluslararası pazarda da çok başarılı olacağından ve bir dünya markası haline geleceğinden kuşkumuz yok’’ dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın