19 Mayıs Ataşehir Gençlik Festivali’ne 8 üniversite, üniversitelerin teknoloji ve müzik kulüpleri, 50 lise katılıyor. Bunun yanı sıra ana sahnede Hayko Cepkin, DJ Del Castio, 2. sahnede amatör gruplar, şovlar, oyun alanında dev langırt, yapay tırmanma kuleleri, dev dart, rodeo, jonglör gösterileri ile 19 Mayıs 2017 Cuma günü tam bir karnaval havasında yaşanacak.

DÜNYA İLE AYNI ANDA, AYNI TEKNOLOJİ, AYNI HEYECAN

Türkiye Drone Ligi – DroneManya’da profesyonel TDL pilotlarından Evren Eşbe, Seçkin Okcebe, Mert Bilaloğlu, Ozan Ölmezyiğit, Buğra Kaan Kabakçı, Dennis Riessbeck festivalde hem yarışları hem de freestyle uçuşlarıyla drone severlere ve tüm izleyicilere görsel bir şölen yaşatacaklar.
Ana ve amatör sahnede aralıksız müzik ziyafeti, Hayko Cepkin konseri, MC sunumu, eğitim pistinde profesyonel drone pilotları gözetiminde drone sürüş deneyimi, drone oyunları, simülatörlerde drone uçuşu deneyimi, özel grafitti şov, drone şovları, etkinlik süresince 3D yazıcılar ve çeşitli Maker, teknoloji stantlarında yenilikleri tecrübe edebilme fırsatları DroneManya’da olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın