Yerli aydınlatma kulesi ile yüzde 40 daha az yakıtla yüzde 55 daha fazla aydınlatma

Ar-Ge yatırımları ve üstün teknolojili ürünleri ile sektöründe fark yaratan ve 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör, yeni ürünü yüzde 100 yerli aydınlatma kulesi ile Komatek 2017’nin ilgi odağı oldu. Kendi kategorisinde dünyada bir ilk olan küçük aydınlatma kulesi, yüzde 40 daha az yakıtla yüzde 55 daha fazla aydınlatma sağlıyor. Kendisi küçük ama enerjisi büyük olan aydınlatma kulesinin yüzde 70 küçültülmüş yeni versiyonu kullanım ve lojistik avantajı sağlıyor. Teksan Jeneratör’ün tek silindirli yerli motor kullanarak geliştirdiği ve LED paneli bulunan aydınlatma kulesinin bu güçte dünyada benzeri yok. Aydınlatma kuleleri özellikle elektrik enerjisinin olmadığı yerlerde, inşaat sahaları, yol, köprü projelerinin yapımı gibi pek çok alanda aydınlatma amacıyla kullanılıyor.

Yüzde 27 daha sessiz ve kesintisiz elektrik

Teksan Jeneratör, portatif jeneratör markası “Teksan Mini” ile de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Benzin ve dizel yakıt ile çalışan Teksan Mini markalı portatif jeneratörler, adları gibi minimum yer kaplarken ihtiyaç duyulan enerjiyi maksimum verimle sunuyorlar. 2,4-16 kVA arası güç kapasitesine sahip modeller yüksek performansları, pratik ve ekonomik kullanımları ile beklentileri fazlasıyla karşılayan çözümler sunuyor. Özellikle evler ve küçük işletmelerde büyük avantaj yaratan Teksan Mini portatif jeneratörler, yeni ultra sessiz kabinli seçenekleri ile yüzde 27 daha sessiz çalışarak son kullanıcılara önemli bir avantaj sunuyor. Teksan Mini serisi benzinli ve dizel ürünler, düşük yakıt tüketimleri, güvenli ve pratik kullanımları ile de dikkat çekiyor.

Bölgenin alanındaki en büyük organizasyonu olarak anılan Komatek 2017’nin Enerji Sponsorluğunu da üstlenen Teksan Jeneratör, sektörün bu önemli buluşmasında yerli motorlu LED aydınlatma kulesi ve Teksan Mini markalı jeneratör gruplarının haricinde etkinlik süresince farklı güçlerdeki kabinli ve özel konteynerli dizel jeneratör modellerini de sergiledi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın