“Modada Demokrasi” anlayışıyla yola çıkan Morhipo özel markası People by Fabrika, her ay farklı konseptlerle modern ve iddialı modaseverleri buluşturmaya devam ediyor. Baharın neşesinin yansıdığı Gypsy Koleksiyonu’nda; sade ve şık ofis çizgileri dantel bluz ve şortlar, volan detaylar, bohem desenler, püsküllü ve salaş takılarla tamamlanıyor.
Sezonun önemli trendlerini sade çizgisiyle birleştiren People by Fabrika, Gypsy Koleksiyonu’yla özgür ruhlu tasarımları çiçekli ve tropik desenlerle birlikte ofisinize ve en özel buluşmalarınıza getiriyor. Sezonun en önemli trendi olan belden bağlamalı modeller ve omuz açıkta bırakan tasarımların öne çıktığı koleksiyon, şıklığı ve rahatlığı bir arada bulmak isteyenlerin favorisi oluyor.

People by Fabrika’da Her Ay Yeni Bir Koleksiyon
Ayşe Deniz Yeğin’in yalın tasarım estetiğini taşıyan People by Fabrika 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda her ay farklı bir temayla hazırlanan kapsül koleksiyonlar yer alıyor. Mart ayı sonunda tanıtılan ilk tema, marin stile güncel bir dokunuş getirmişti. Nisan sonunda satışa sunulan Gypsy (çingene) teması ise sezonun önemli trendlerini bir araya getirmeye devam ediyor. People by Fabrika koleksiyonu her ay yenilenen tasarımlarla Morhipo.com’da keşfedilmeyi bekliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın