İstanbul Maslak Volkswagen Arena’da binlerce oyun sever bir araya geldi. Riot Games’in tüm dünyayı kasıp kavuran oyunu League of Legends Kış Mevsimi Finali heyecanını birlikte yaşamak üzere toplanan oyun tutkunları, Oyunfor.CREW ve SuperMassive arasındaki büyük mücadeleyi izlemek için saatler öncesinden etkinlik alanındaydı. 5.000 kişinin yerinde canlı olarak izleyebileceği dev karşılaşma, internet ve TV canlı yayınları üzerinden de milyonlarca izleyiciye, ulaşacak.

League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali az sonra başlıyor. İstanbul Maslak’ta bulunan Volkswagen Arena’da SuperMassive ve Oyunfor.CREW, kupaya uzanmak için karşı karşıya geliyor. Bu kıran kırana mücadeleye canlı tanıklık etmek isteyen 5.000 oyun tutkunu, Volkswagen Arena’ya akın etti.

Kıran kırana rekabete sahne olan 2017 Şampiyonluk Ligi’nde, yılın ilk büyük finali, yine heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne olacak. Twitch ve YouTube kanallarının yanı sıra, Tivibu Spor’da canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşma, e


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın