Barok Diamond Anneler Günü için, annelere en güzel hediye arayışında her zaman bol çeşit ve modellerle hep yanınızda. Anneler Günü’ne özel tasarlanan çok fonksiyonlu kullanılabilen mücevher takılardan altın üzerine pırlanta bilekliğe, kolyeden broşlara birbirinden şık modellerle cevap veriyor. 2017 yılı Anneler Günü’ne özel, sadece bir adet tasarlanmış altın üzerine iki bin on yedi adet pırlanta ile süslenmiş bileklik, yine sadece bir adet tasarlanan altın ve pırlanta detaylı broş, on yedi  ayrı ayrı parçadan bir araya gelmiş beyaz altın, pırlanta baget ve yuvarlak kesim taşlarla bezenmiş üzerinde dokuz yüz doksan adet taş İşlenmiş yüzük bileklik,  tüm annelerimize özel 150 TL değerinde altın ve pırlantalı kolyeler, 150 TL’den 150.000 TL’ye, klasik mücevherlerden modern tasarım takılara çok özel hediyeler karşılıksız sevgisi ile hayatımızı aydınlatan annelerimize %70’ e varan indirimlerle Barok Diamond 2. Altın Ve Mücevher Fırsat Günleri’n de göz kamaştırıyor.

100 metrekarelik çok özel tasarımların ve yeni koleksiyonların sergilendiği VIP salonu ayrıca maksimum güvenlik anlayışının ön planda tutulduğu 500 metrekarelik organizasyon alanı ile annelerimize özel 2. Altın Ve Mücevherat Fırsat Günlerini düzenleyen Barok Diamond, girişlerin ücretsiz olduğu organizasyona saat 9.30 – 21.00 arası tüm ziyaretçilerini bekliyor.

Barok Diamond, annenizi mutlu edeceğiniz bu fırsat günlerinde, on binlerce ürüne %70’ e varan indirim uyguluyor. Eski altın ve pırlantaları maliyetine yenisi ile değiştiren Barok Diamond, 2. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’nde AB ve TSE standartlarına uygun olarak kalite garantisi ile satılan her bütçeye uygun altın ve mücevherlerde kolay ödeme koşulları ile dikkat çekiyor.

Barok Diamond Mardin Midyat’ın kültüründen yoğrularak günümüze kadar süregelen yarım asırlık tecrübesiyle ürünlerini bir sanat eserine dönüştürerek annelerin beğenisine sunuyor. Özel tasarımcılarının ellerinden çıkan modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Barok Diamond’ın Kapalı Çarşı’da, Nişantaşı’nda, Atatürk Hava Limanı’nda, Bakırköy’de ve İspanya Molorca’da mağazaları bulunuyor. www.barokdiamond.com


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın