Türkiye’nin ilk hassas sıvı çamaşır deterjanı Perwoll, moda ile buluştuğu işbirliklerine bu defa da Trendyol.com butik işbirliği ile devam ediyor. Perwoll serisinden günlük giysilere özel hassas bakım sağlayan Perwoll Bakım&Onarım Trendyolmilla koleksiyonundan, modaseverlerin vazgeçemeyecekleri parçaları seçti. Bu özenle seçilen butiğin modelliğini ise, moda bloggerları Elvin Levinler ve Gamze Biran yaptı. Elvin ve Gamze’nin Perwoll ile Trendyol’dan kendi vazgeçilmez parçalarını seçtikleri ve onları giyerek kamera karşısına geçtikleri çekimin enerjisi, karelere de yansıdı. Butik, 8 Nisan’da Trendyol.com’da açılacak ve 21 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

Bu özel işbirliği kapsamında Perwoll’ün Trendyolmilla – Vazgeçilmez Parçalar butiğinden yapılan her alışverişin bir de özel armağanı var; Perwoll Bakım&Onarım. “Trendyolmilla – Vazgeçilmez Parçalar” butiğinden her gün giymek istedikleri parçaları alan modaseverler bu giysileri Perwoll Bakım&Onarım ile yıkayarak uzun süre ilk günkü gibi giyebilecekler.

Siz de yıllarca vazgeçemeden giyeceğiniz parçaları seçmek için 21 Nisan’a kadar Perwoll’ün Trendyol.com’daki “Trendyolmilla – Vazgeçilmez Parçalar” butiğini ziyaret edin, Perwoll’ün Bakım&Onarım ürün hediyesi ile sık sık yıkadığınız ve tekrar tekrar büyük bir zevkle giydiğiniz parçaları ilk günkü formuyla koruyun.

@trendyolcom ve @perwollturkiye instagram hesaplarını takip eden modaseverleri bir de sürpriz bekliyor. Proje kapsamında çekilen videolarının altına kendi vazgeçemedikleri kombinleri yazanlar 50TL hediye çeki kazanma şansını yakalayacak!


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın