Bu yıl 5.si düzenlenecek olan Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi’nin gündeminde “e-ticarette müşteri deneyimini mükemmelleştirmek ve perakendede markaların fiziksel deneyimlerini webde de sürdürülebilir kılmaları” var. Sektör profesyonelleri 3 Mayıs’ta Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluşacak.

3 Mayıs 2017’de İstanbul Hilton Bosphorus Hotel’de yapılacak “Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi”nde tüketicilerin değişen satınalma eğilimlerine karşı markaların müşterileriyle olan temas noktalarındaki müşteri deneyimini mükemmelleştirmek adına izlemeleri gereken yollar tartışılacak. Zirve’de Brisa, e-müşterilerine sunduğu “Elektronik Ticarette Müşteri Deneyimi” ni, Mediamarkt ise müşteri deneyimini mükemmelleştirmek adına oluşturdukları yenilikçi yaklaşımları izleyenlerle paylaşacak.

Perakende, Enerji, Sigorta ve Bankacılık sektörleri olmak üzere Beyaz Eşya, E- Ticaret, Online Oyunlar, Belediyecilik ve İnovatif Platformlar sektörlerinde faaliyet gösteren, müşteri hizmetlerinde dijital kanalları etkin bir şekilde kullanan bir çok kurumun temsilcileri sunumlarıyla farklılaşan deneyimlerini paylaşacaklar.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın