2.5 yıl süresince ShiftDelete.Net Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Tolga Cem Küçükyılmaz, toplamda 4 yıldır ajans ve mecralarda yöneticilik deneyimiyle beraber, 6 senedir teknoloji sektöründe görev aldı.

Bilgisayar Programcısı olan 1990 İstanbul doğumlu Tolga Cem Küçükyılmaz, Reeder / Selekt Bilgisayar’ın IT ve Pazarlama Müdürü oldu.

Erdem Özdemir Selekt Bilgisayar’da Stok Planlama Müdürü oldu

Teknosa’da 2 yıl, Bimeks’te de 11 yıl mağaza müdürlüğü ve ürün yöneticisi görevlerini üstlenen 1974 İstanbul doğumlu Erdem Özdemir, reeder / Selekt Bilgisayar’ın yedek parça, aksesuar ve satın alma, mağaza tüm ürün gruplarından sorumlu stok planlama müdürü Planlama Müdürü oldu..

TURKCELL den Selekt Bilgisayar’a TRANSFER ../

Reeder Marka akıllı telefon ve tablet bilgisayar da atamalar sürüyor

TURKCELL den Derya Ardıç Topaloğlu reeder/Selekt Bilgisayar’da Zincir Kanal Satıs& Pazarlama Müdürü oldu

2003 Bilkent Üniversitesi İşletme mezunu Derya Ardıç Topaloğlu, HP’de Kişisel Sistemler Grubu’nda Ürün Müdürü olarak çalıştıktan sonra, Turkcell’de 7.5 yıl Kıdemli Ürün Pazarlama & Üretici İlişkileri Yöneticiliği yaptı.

Merve Sipahi reeder/Selekt Bilgisayar’da Account Manager oldu.

1992/İstanbul doğumlu ve halen Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları bölümünde öğrenimini sürdüren Merve Sipahi, Sony ve Samsung’da Satış Danışmanı olarak çalıştı.Reeder / Selekt Bilgisayar’ın yeni Account Managerı Sipahi, daha önce reeder da 1,5 yıl teknoloji danışmanı olarak görev yapmıştı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın