2001 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarına “Veri Koruma”, “Arşivleme”, “İş Sürekliliği”, “IT Altyapı Yönetimi” ve “Güvenlik” konularında profesyonel çözümler sunan Platin Bilişim, IBM’den birbirinden değerli iki yeni ödül aldı. Güvenlik alanında üç kez üst üste Yılın En İyi Güvenlik İş Ortağı ödülünü alan Platin Bilişim ayrıca, geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Ziraat Bankası projesiyle de IBM’den Outstanding Competitive Win ödülünün de sahibi oldu.

Geçtiğimiz yıl da IBM’in Yılın En İyi Güvenlik İş Ortağı ödülün Platin Bilişim almış ve bu yıl için de en büyük adayın kendileri olduğu iddiasını paylaşmıştı. Bunu sürdürülebilir bir başarı örneği olarak gördüklerini kaydeden Platin Bilişim Genel Müdürü Ayhan Bamyacı, “İlk ödülümüz Outstanding Security Solution dalında ki bunu daha önceki senelerde de almıştık. Bur ödülü almamızda güçlü bir iş ortağı olmamız, kaliteli güvenlik hizmetlerimiz ve standart metodolojimiz bizi başarıya götüren çok önemli etkenler oldu” dedi.

Doğru projeler ödül getirdi

Platin Bilişim ikinci ödül ise hayata geçirilen Ziraat Bankası projesinin başarı sayesinde almaya hak kazandı. IBM gibi bir dünya devinden iki büyük ödül kazanmalarını doğu strateji ve projelere bağlayan Ayhan Bamyacı, “IBM’den diğer ödülümüz de Outstanding Competitive Win kategorisinde Ziraat Bankası projesi ile satış tarafında aldık. Bu projede, IBM birçok güvenlik ürünü içerisinden IBM Qradar’ı ve güvenlik iş ortağı olarak da Platin Bilişim’i tercih etti. Burada aslında ihaleyi kazanmamız ödüllendirildi ama en önemlisi ürünün ve bizim hizmet kalitemizin seçilmiş, tercih edilmiş olması” şeklinde görüş belirtti.

Çok uluslu markalarla olan iş birliklerinin artarak süreceğini de sözlerini ekleyen Ayhan Bamyacı, konuşmasını şu şekilde bitirdi:

“Platin Bilişim olarak 2017 yılı çok agresif büyüme hedefleri belirledik. Bu hedeflerimize ulaşmak için de iş ortağı olarak hizmet verdiğimiz çok uluslu markaların sayısını ve bu markalarla yaptığımız projeleri artırmayı planlıyoruz. Dünya devi IBM’den aldığımız bu iki önemli ödül bizi hedefimize giden yolda oldukça faza motive etti. Ancak önümüzdeki yıl da bu ödülleri yeni projelerle kazanmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız çıtayı daima yüksek tutmak.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın