Termo Teknik, Türkiye’nin sıcaklık ortalaması en düşük illerinden Erzurum’da zorlu kış koşullarında faaliyet gösteren “Erzurum Tesisatçılar Odası” üyelerini Kıbrıs’ta ağırladı.

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Stelrad RadiatorsA Group’un (SRG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, uzun ve sert kış döneminin yaşandığı Erzurum’da faaliyet gösteren “Erzurum Tesisatçılar Odası” üyelerini Kıbrıs’ta ağırladı. Akdeniz’in üçüncü büyük adası Kıbrıs’ta ağırlanan Erzurum Tesisatçılar Odası Başkanı Fatih Kantar ve 78 oda üyesi, Beş Parmak Dağları, Gazimagosa Maraş Kapalı Bölgesi , Salamis Harabeleri , St.Barnabas Ikon, Namık Kemal Zindanı, St.Nikolas Katedrali gibi tarihi yerleri ziyaret etti. Oda üyeleri ayrıca, Termo Teknik ürünleri hakkında gerçekleştirilen seminerde detaylı bilgi aldı.

Termo Teknik Bayi Kanalı Satış Müdürü Selim Kabiloğlu, gezi esnasında yaptığı konuşmada Erzurum’un zorlu kış şartlarına dikkat çekerek, Termo Teknik ürünlerinin kalitesi, sağlamlığı ve verimliliği ile kışın en soğuk günlerinde bile Erzurumlular’a yeterli ısınma sağladığını ve kullanıcılardan tam not aldığını belirtti. Termo Teknik’in Erzurum ve çevresindeki illerde her geçen gün gelişim kaydettiğini, bu gelişmede Termo Teknik ürünlerinin kalitesi ve satış sonrası desteğin yanında Termo Teknik bayi yapılanmasının da çok önemli rolü olduğunu belirten Kabiloğlu, Termo Teknik’in faaliyet alanı ve ürünleri hakkında şunları söyledi:

“Termo Teknik olarak Türkiye’de 1966 yılından beri ısı sistemleri alanında faaliyet gösteriyoruz. Çorlu’da bulunan “Dünyanın en büyük panel radyatör tesisi” niteliğine sahip fabrikamızda ürettiğimiz Termolux, Softline, TermoStyle, TermoDesign ve Silüet serisi klasik ve dekoratif radyatörlerimiz ve nitelikli kombi ve kazanlarımız ile yıllardır Türkiye’nin en büyük ısı tedarikçilerindeniz.

Kombi ve kazan grubumuzda İngiltere’de 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen, yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi ve 6 farklı kapasite seçeneği ile merkezi ısıtmada geniş ihtiyaçlara çözüm üretebilen duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX, Türk tüketicisinin ve inşaat sahiplerinin çok sevdiği ürünlerimizden. 2016 yılında Türkiye’ye sunulan IMAX XTRA EL yer tipi yoğuşmalı kazan serimiz de, dar alanlarda yüksek ısıtma kapasite olanağı ve kullanım kolaylığı sağllayarak merkezi ısıtma sistemlerinde yeni bir alternatif sunuyor. Yeni tip kazan serisi ile Termo Teknik ‘in merkezi ısıtma sistemleri portföyü genişliyor.”

Selim Kabiloğlu, konuşmasının sonunda Termo Teknik’in Türkiye’de ki başarısının temelinde bayileri ile kurduğu güvene dayalı ilişki anlayışının bulunduğunu, Termo Teknik’in yıllardır iş ortaklarından yeni iş birliklerine kadar tüm ilişkilerinde karşılıklı memnuniyeti ve istikrarı başarının en önemli kriteri olarak gördüğünü belirtti.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın