İstanbul Fuar Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı Eurasia Rail Fuarı’na Bozankaya’nın 33 metrelik tramvayı damgasını vurdu. Teknolojik özellikleriyle katılımcıların beğenisini toplayan Bozankaya tramvayı fuarın en dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı.
İstanbul Fuar Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı Eurasia Rail Fuarı’na Bozankaya’nın 33 metrelik tramvayı damgasını vurdu. Teknolojik özellikleriyle katılımcıların beğenisini toplayan Bozankaya tramvayı  fuarın en dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı.
Dünyanın en büyük demiryolu endüstrisi fuarlarından biri olan Euroasia Rail Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. 2-4 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Euroasia Rail Fuarı’na Bozankaya’nın 33 metrelik tramvayı damgasını vurdu.
Katılımcılardan tam not aldı
Bozankaya’nın ürettiği ve Türk mühendisliğinin eseri olan 33 metrelik Bozankaya tramvayı teknolojik özellikleriyle katılımcılardan tam not aldı. Fuarın en dikkat çeken ürünleri arasında gösterilen Bozankaya tramvayı var olan tüm modern teknolojilere sahip.
33 metrelik tramvayın ayrıca ekstra özellikleri de bulunuyor
Ön yol kamerasının gece görüş alanını artırmak adına tramvayda “IR ledprojector” bulunuyor. Araç 24V aküleri ile kullanılabiliyor. Yüksek gerilimin olmadığı acil vb. durumlarda tramvay katenerden bağımsız olarak hareket edebiliyor.
Tramvayın en önemli bölümü olan bojileri (tekerlek takım grubu) olarak adlandırılan motorlu ve motorsuz parçalar, Tübitak projesi kapsamında Bozankaya tasarımı ve üretimi.
Bozankaya tramvayının diğer araçlara göre daha ferah ve geniş iç tasarımı, yolculuk konforunu en üst seviyeye çıkarıyor.
Bozankaya tramvayında bulunan usb şarj noktaları, yolcuların seyahat sırasında mobil cihazlarını şarj etmesine olanak tanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın