Web-tabanlı mobil müşteri deneyimi yönetim platformu Pisano, Samsung’un globaldeki tüm iş ortakları arasından Mobil Dünya Kongresi’ne gitmek üzere seçilen ilk ve tek Türk şirketi oldu.

Samsung Electronics, küresel kurumsal iş ortaklığı programı SAEP (Samsung Enterprise Alliance Program) kapsamında, 26 Şubat- 2 Mart tarihlerinde İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek olan dünyanın en önemli mobil teknolojileri fuarı Mobile Mobil Dünya Kongresi 2017’de (MWC) Türk şirketi Pisano’yu dünya arenasına taşımaya hazırlanıyor. Samsung’un SAEP iş ortakları listesine girmeyi başaran ilk Türk girişimi olan Pisano, MWC 2017’de dünyanın en yenilikçi teknolojilerinin sergilendiği Samsung standında ürünlerini dünyaya tanıtma şansı yakalayacak.

Web-tabanlı mobil müşteri deneyimi yönetim platformu Pisano, müşteri ilişkilerinin kritik öneme sahip olduğu sektörlere Samsung’un tabletleri üzerinden gerçek zamanlı hizmet veriyor.  Türk girişim, Samsung’un pazarlama ve satış ekipleriyle birlikte büyürken yine Samsung desteğiyle Barselona’da dünya arenasına çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen konuyla ilgili, “Samsung Electronics olarak dünyaya ilham veren teknolojiler geliştiriyor, geleceği şekillendiriyoruz. Sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerle tüketicilerin hayatlarını iyileştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki inovasyon ve teknoloji ekosistemini de geliştirmeyi hedefliyor, Samsung’un öncü teknolojileri ve inovasyon gücünden faydalanmak üzere tüm startup şirketlere büyük bir hevesle kapılarımızı açıyoruz. Samsung’un SAEP iş ortakları listesine giren ilk Türk girişim olmayı başaran Pisano’nun, Mobil Dünya Kongresi’nde ürünlerini tüm dünyaya duyurmasına katkı sağlıyor olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Pisano CEO’su Özkan Demir ise, “Dünyaya açılmamızda ve büyümemizde Samsung’un etkisi büyük. Amerika’dan Avusturalya’ya, Samsung pazarlama ve satış ekipleriyle birlikte Pisano’nun globale yayılması için çalışıyoruz. Mobil Dünya Kongresi de bu adımlardan biri. Kurulduğumuz 2014 senesinden bu yana inanılmaz bir hızla büyüyoruz. Geçtiğimiz 2016 senesinde 8 kat büyüdük ve müşteri sayımızı 3 katına çıkardık. 5 farklı ülkeden yeni müşterilerimiz oldu ve bu yıl Londra’daki ilk ofisimizi açıyoruz. Bu yolda, Samsung gibi değerli bir iş ortağı ile çalışmak bizler için gurur verici” dedi.

 

 

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın