reeder, ürün portföyünü genişletmeye devam ederken ara tatil döneminde tanıttığı yeni tablet modeli A11S ile hem öğrenmeye hem eğlenmeye davet ediyor. Şüphesiz bilgi çağında yaşadığımız bu dönemde bir öğrencinin en büyük ihtiyacı bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmak. Reeder A11S tabletiyle öğrencilerin bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasının yanı sıra boş zamanlarında da eğlenebileceği, eğlenirken öğrenebileceği güzel bir ürün sunmuş oldu.

Yeni Döneme Yeni Nesil Tablet

4.5G LTE teknolojisini destekleyen sim kartlı A11S, 32 GB dahili hafızaya ve 64 GB’a kadar arttırılabilir hafıza kartı desteği sunuyor. 10.1 inç büyüklüğünde ekrana aynı anda çoklu dokunma işlevi yaptırabilen capacitive multi-touch ekranı hem güzel bir görüntü hem de kullanım kolaylığı sağlayan A11S, 4 çekirdekli MediaTek işlemcisi ve 3 GB Ram performansına sahip. 5500 mAh batarya gücü ile tek şarjda daha uzun süre kullanım sunan cihazda, 8 Megapiksel arka ve 2 Megapiksel de ön kamera mevcut. Ayrıca A11S 3,5mm kulaklık ve micro USB çıkışlarına da sahip.

799 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan Reeder A11S, tüm tekno marketlerde ve firmanın resmi web sitesi www.reeder.com.tr üzerinde satışa sunuldu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın