Kalite ve güveni taşların estetiği ile buluşturan Lion Diamond, hayatın her alanında dokunuşlarını sergilemeye devam ediyor. Kişiye özel tasarımlar ve butik ürünler üreten Lion Diamond güçlü tasarım ekibi ve üretim atölyesi ile tüm mücevher severler için özel hikâyeler yazıyor. Kaliteli, yaratıcı ve her zevke hitap eden tasarımları ile göz dolduran Lion Diamond taşıdığı modern çizgisi sayesinde geleceğin tasarımlarını bugünden gerçekleştirmek isteyen erkeklere, klasik çizgilerle geçmişin estetiğini bir arada yaşatıyor.

LİON DİAMOND’ DAN ERKELERE ÖZEL YEPYENİ KOLEKSİYON

Erkekler için çok özel bir koleksiyon hazırlayan Lion Diamond kol düğmesinden, bilekliğe, renkli taşlı yüzüklerden, kolyelere kadar geniş koleksiyonu ile sizin için hem hediye seçeneği hem de kendinizi şımartmanın en zevkli yolu olacak.

Kişiye özel tasarımlar ile kullanıcılarına modanın en özel halini yaşatan Lion Diamond hazırladığı erkek koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Nesneler sevginin ölçütü olamaz ancak anılarınızı ölümsüzleştiren tasarımlar tüm güzel anları hatırlamanıza ve hep mutlu kalmanıza yardımcı olur. Her tasarımı ile farklı bir anıya dokunan Lion Diamond da size özel tasarımları ile yaşamınızda yer ediniyor. 18 Ayar altın ve gümüşü tasarımlarında kusursuz işçilik ile buluşturan Lion Diamond, koleksiyonda ağırlı olarak siyah ve beyaz pırlantaların en ihtişamlı halini bir arada görmenizi sağlıyor. Kaplumbağa ve fil olmak üzere çeşitli hayvan figürlerine, erkeklere özel hazırlamış olduğu koleksiyonda yer veren Lion Diamond gündüz ve gece şıklığını bir arada yakalamak isteyen vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın