Sömestr tatilinde satışlar arttı, küçük şehirler ilk sırada yer aldı

Sömestr tatili boyunca yüzde 50 indirim kampanyasıyla müşterilerine fırsatlar sunmaya devam eden BETA, sadece yarıyıl tatilinde satışlarını yüzde 20 oranında artırdı. Hem internet hem de mağaza satışlarıyla başarılı bir sömestr dönemi geçirdiklerini kaydeden BETA Genel Müdürü Barboros Akyıldız, “Özellikle Sakarya, Adana, Samsun, İzmir gibi nüfus açısından görece daha küçük şehirlerdeki artış İstanbul ve Ankara’ya göre daha yüksek oldu. Türkiye genelindeki 40 mağazamız ve internet satışlarıyla ciddi bir artış oranı yakaladık” dedi.

Ayakkabı sektörünün 30 yılı aşkın deneyimiyle, en köklü markalarından biri olan BETA, sömestr tatili boyunca satışlarını yüzde 20 oranında artırdı. Ocak ayında başlayan yüzde 50 indirim kampanyasını yarıyıl tatilinde de devam ettirdiklerini belirten BETA Genel Müdürü Barbaros Akyıldız, “Bir indirim markası olmadığımız için, yılın sadece belirli gün ve/veya dönemlerinde gerçekleştirdiğimiz yüzde 50 indirim kampanyası müşterilerimiz tarafından beklenen ve çok iyi sonuçlar aldığımız bir kurgu. Sadece sömestr döneminde satışlarımızı yüzde 20 oranında artırdık” diye konuştu.

Yarıyıl tatiliyle birlikte Türkiye genelindeki 40 mağazada son derece başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını kaydeden Akyıldız, küçük şehirlerde satış oranlarının daha çok arttığını ifade ederek, “Özellikle Sakarya, Adana, Samsun, İzmir gibi nüfus açısından görece daha küçük şehirlerdeki artış İstanbul ve Ankara’ya göre daha yüksek oldu. Türkiye genelinde internet mağazamız ile birlikte toplam 40 mağazamız bulunuyor. Bu mağazalardan Nişantaşı, Adana Atatürk Caddesi ve Ankara Kızılay İzmir Caddesi ve Ordu dışındaki tüm mağazalarımız AVM’lerde bulunuyor” bilgisini verdi.

“Jenerasyonların özgün markası” sloganı ile koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunan BETA, 36 numaradan başlayarak her yaştan kadın ve erkeğe hitap edecek kaliteli ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Koleksiyonunda Comfort, Casual, Love Life, Sport ve Exclusive olarak 5 farklı tasarım sunan Türkiye’nin önde gelen ayakkabı markası BETA, farklı özelliklerdeki bu tasarımlarla sektöründe fark yaratmayı sürdürüyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın