Alışveriş deneyimini değişik ürün gamlarını bir çatı altında sunarak farklı kılan, modayla kaliteyi mağazalarında buluşturan Marks & Spencer, 14 Şubat’ı unutulmaz kılacak hediye önerileriyle sizi bekliyor. Bu yıl Marks & Spencer’ın büyülü dünyasında sevgiliniz için mutlaka bir hediye bulacaksınız.

“İçinizden geçen moda” için Marks & Spencer’a uğrayın!
Modern ve kullanımı rahat yeni koleksiyonundaki saten sabahlıklar, romantik dantel detaylar, çarpıcı renk ve desen alternatifli iç çamaşırları ile her an şık ve çekici olmanın tadını çıkartabilir, iç çamaşırlarına yeni bir soluk getiren Marks & Spencer’ın alışkanlıklarınızı değiştirmesine izin verebilirsiniz.

Hem “o”nu, hem kendinizi şımartın!
Marks & Spencer kişisel bakım ritüellerinizi keyifli hale getirecek özel mini setler ve parfümleriyle, ihtiyacınız olandan fazlasını sunuyor. El bakım kremlerinden vücut losyonlarına, parfümlerden duş jellerine bu yıl Sevgililer Günü için hem kendinizi hem de “o”nu şımartacak bir hediye seçmek mümkün.

Modanın işlevsellikle buluştuğu, pratik hediyelerden hoşlanan beylere özel parçalar!
Pijama, iç giyim ve aksesuar kategorisinde iddialı ürünleriyle dikkat çeken Marks & Spencer, bu yıl beylerin yüzünü güldürecek hediye önerileri sunuyor. Nefes alabilen, teri emen, serin tutan “cool comfort” ve renk solmalarına karşı dayanıklı “stayNEW” teknolojileriyle üretilen iç giyim ürünlerinden seçeceğiniz parçaları, sevdiğiniz için gönlünüzce kombinleyebilirsiniz. Marks & Spencer’ın kuru temizle yapılabilen kravatları, 30 derecede yıkamaya dayanıklı tshirtleri ya da gömlekleri de hem şık hem modern birer hediye olmaya aday.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın