Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından verilen “Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi” ödülünü geçen senenin ardından bir kez daha alarak, aynı başarıyı iki yıl üst üste tekrarlamış oldu. Garanti Nakit Yönetimi Birimi; ürün çeşitliliği ve pazar payı gibi farklı kriterlere göre yapılan değerlendirme sonucunda, başta tedarik zinciri, tahsilat ve ödeme çözümleri olmak üzere sunduğu geniş ürün yelpazesiyle, ödülü almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Daha önce birçok kez, Türkiye’nin nakit yönetiminde en iyi banka seçilen Garanti’nin, Global Finance dergisi tarafından geçen sene olduğu gibi yine ödüle layık görülmesinin gururunu yaşıyoruz.  Bankamız, müşteri ihtiyaçlarını özenle analiz ederek nakit yönetimi alanında en iyi hizmeti veriyor. Nakit yönetimi çözümlerimizle, sadece kurumsal ve ticari segmentteki müşterilerimize değil, KOBİ’lere ve hatta bireysel müşterilerimize de yeni ve katma değerli hizmetler sunarak, onların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Nakit Yönetimi Birimi’ni yaklaşık 20 yıl önce kuran, sektörde nakit yönetimi alanında birçok ilke imza atan ve yıllardır öncü banka konumunu koruyan Garanti, farklı segmentteki birçok müşterisinin ihtiyacına uygun çözümler sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın