Türkiye’de modüler mobilya deyince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, yeni yılda evleneceklere ya da evini yenileyeceklere kaçırılmayacak fırsat paketleri hazırladı. Sade, şık, fonksiyonel ve birbirinden özel ürünlerine mevcut kampanyaya ek, paketler hazırlayan Kelebek; ‘yemek odası’, ‘yatak odası’ ve ‘salon takımı’ndan oluşan üçlü mobilya setlerini, yüzde 50’yi aşan fiyatlarla 31 Ocak tarihine kadar müşterilerine sunuyor.
Evleri keyifli ve huzurlu bir yaşam alanına dönüştürmeyi amaçlayan Kelebek’ten yeni evleneceklere ya da evini yenileyecek olanlara üçü bir arada fırsat… Kelebek çizgisiyle hayat bulan modern tasarımları, özellikle daralan yaşam alanlarına özel, pratik çözümlerin yer aldığı yenilikçi mobilyalarıyla evleri keyifli bir yaşam alanı haline getiren Kelebek Mobilya, 2017’ye büyük bir kampanya ile başladı.
Yemek odası, yatak odası ve salon takımından oluşan mobilya setleriyle evini baştan yenilemek isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Ocak ayının son gününe kadar sürecek kampanya; Cara, Pino, Falter, Solis, Loko, Lace, Petere, Imperia ve Idea gibi Kelebek’in en sevilen tasarımlarını kapsıyor. Kelebek, hayata güzellikler katmaya devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın