Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç ve iki kızı Esra ve Aylin Koç tarafından binlerce fotoğraf arasından tek tek seçilerek hazırlanan ‘Sessiz Dünya Mustafa V. Koç’ 224 sayfadan oluşuyor. 21 Ocak 2016’da aramızdan ayrılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, 17 yaşından beri Türkiye’nin denizlerinde dalış gerçekleştiriyordu.

ABD’de aldığı lisansla dünyanın dört bir tarafına dalış turlarına katılmış ve geniş çaplı bir sualtı arşivi yapmıştı. Kitapta dalmaya ve deniz canlılarının fotoğraflarını çekmeye olan tutkusuyla tanınan Mustafa Koç’un dalış hikâyelerine ve çektiği birbirinden renkli fotoğraflara yer veriliyor.

Eşi Caroline Koç, kitabın girişinde Mustafa Koç’un bu derin tutkusunu anlatırken, “Eşim Mustafa dalmaya aşıktı. Dalmak ona dış dünyadaki her şeyi unutturur ve tanıklık ettiği deniz altındaki eşsiz doğanın mutluluğunu yaşatırdı” diyor.

Kitapta Mustafa Koç’un “Her nefes alışımız, bize zamanın milyonlarca küçük andan oluştuğunu hatırlatıyor. Hayatın bize neler sakladığını bilmiyoruz, o nedenle her geçen saniye çok kıymetli” sözü de yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın