Döner Stop’a yolu bir kez düşenler, geleneksel döner lezzetine nasıl da yepyeni bir boyut geldiğini görüyor. Marka dönerle yetinmeyip, köfte-ayran ikilisini modern hayata en nefis şekilde adapte ediyor. Hem de şimdi çok çekici bir fiyatla, 6,50 TL’ye…
Köfte-ayran gibi klasikleri yeniden yorumlamak kolay iş değil; Döner Stop bunu alnının akıyla yapmış gibi görünüyor. En kaliteli etten, özel baharatlar ile üretilen bu köfteler gerçekten de çok lezzetli. Üstelik de, içinde doğallığını bozacak hiçbir şey yok; ne de olsa ‘katkı maddesi’ kavramı Döner Stop’un sözlüğünde yer almıyor. Bu lezzeti çıtır çıtır ve taptaze baget ekmekleri içinde hazırlayan Döner Stop, sandviçleri taze yeşillik ve domateslerin hafifletici etkisiyle tamamlıyor.
Döner Stop’un Stop Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris ve Jalapeno Biberli et döner seçenekleri ile başladığı macerası bugün tavuk döner ve köfteyi de kanatları altına alarak devam ediyor. Döner Stop hayranlarını, İstanbul, Çanakkale, Bolu ve İzmit’teki toplam 9 lezzet durağında bekliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın