Bir hafta önce 81 kişinin katılmaması nedeniyle ertelenen Turizm Tanıtma Derneği seçimleri çoğunluğun aranmamasına karşın 111 üyenin katılımıyla yapılırken Akçakoca’nın turizm pastasından en büyük payı alan işletmelerin ilgi göstermemesi dikkat çekti.
Mevcut  başkan  Kazım Topluz’un açış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantının Divan Başkanlığına Nurol Badanoz, Katip Üyeliklere de Gülten Özdeş ve Aysun Eren seçildiler. Kazım Topuz tarafından okunan faaliyet ve denetim raporları ayrı ayrı ibra edildi.
Dilek ve önerilerin seçim öncesine alındığı toplantıda üyeler  derneğin daha aktif çalışması temennilerini örneklerle sundular. Yapılan seçimler sonucunda Ömer Özcan ve Listesi 61 oy alırken Cemil Gülez ve ekibi 45 oyda kaldı. Sonuçların açıklanmasından sonra iki adayın birbirini kutlaması ve başarılar dilemesi alkış alırken Akçakoca adına umut veren bir davranış olarak takdir edildi.
Akçakoca Turizm Tanıtma Derneğinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Ömer Özcan, Ali Çubukçu, Ali Can Gümüş, Tuncer Kurt, Mine Alpan ,Hasan Topuz, Aytekin Seçkin, Tuncay Türkgülü, Oğuzhan Yemenici, Atilla Güldiken ve Rıza Çakar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın