unnamed

Yaşam Projeleri, uzun süreli ar-ge çalışmaları sonrası 01.01.2014 tarihi itibari ile yayın hayatına başlamış, Ankara’dan yayın yapan tek gayrimenkul haber portalıdır.

Yaşam Projeleri doğru ve sürekli güncellenen yapısıyla Özellikle Ankara olmak üzere ülke genelinde Konut, Ticari, GYO, Sosyal Yaşam, Kentsel Dönüşüm, TOKİ Projelerini ve Yaşam Alanlarını tanıtıyor.

Haber Bloğunda ise Güncel Haberler, Firma Haberleri, TOKİ Haberleri, Mevzuat Haberleri, Gündem, Veri Bankası, Makaleler Kategorilerinde en güncel bilgileri ziyaretçilerine sunuyor.

Ayrıca Portalda Röportajlara, Uzman Görüşlerine Özel Haberlere Devlet (Kamu Projeleri), Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları haberlerine ayrıntılı olarak yer verilmektedir.

Yaşam Projeleri, okuyucuları ve iş birliği içinde olduğu kurum ve kuruluşlardan aldığı destekle başarı grafiğini daha da üst çizgilere çıkarmayı hedefliyor.

GLOBALNET İnternet Teknolojileri bünyesinde “Yaşama Dair Her Şey…” sloganıyla yayınını sürdüren YAŞAM PROJELERİ’ne  http://www.yasamprojeleri.com adresinden ulaşılabilmektedir.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın