Hilton Istanbul Bomonti Spa Reception

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük eforea: spa at Hilton’ı, yaz güneşinin yıpratıcı etkilerini arkada bırakarak kışa taze ve ferah bir başlangıç yapmak isteyenler için cazip bakım seçenekleri sunuyor.

Hilton İstanbul Bomonti, yaz mevsiminin cildi ve vücudu yıpratan etkilerinden arınmak isteyenleri bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük eforea: spa at Hilton’ına davet ediyor.

Üç kata yayılan 3.300 metrekarelik bir alanda hizmet veren eforea: spa at Hilton’ın uzman terapistleri, kışa pürüzsüz ve tazelenmiş bir cilte girmek isteyenler için 90 dakikalık “eforea İmzalı Düzeltici Cilt Bakımı”nı öneriyor. İhtiyaca özel uygulanan sonuç odaklı bakım, ciltteki yağı dengeliyor; güneş lekelerini, başlangıç çizgilerini ve pürüzlü ciltleri son teknoloji ürünü yöntemler ve kozmetik ürünleriyle düzenliyor.

Hilton Istanbul Bomonti Spa Rest2TEPEDEN TIRNAĞA CANLANDIRAN BAKIM

Yalnızca cilt bakımıyla yetinmeyip, tepeden tırnağa yenilemek ve kışı zinde bir şekilde karşılamak isteyenler ise “Eforea İmzalı Onarıcı Tüm Vücut Bakımı”nı tercih ediyor. Tüm duyulara hitap eden bu bakımın içerisinde canlandırıcı vücut tuzlarıyla yapılan peeling, enerji verici vücut masajı, sıcak sargılama ritüeli, yüz ve kafa masajları yer alıyor. Canlandırıcı göz bakımı ile ılık ayak ritüeli de 90 dakikalık bu terapiyi tercih eden konuklara uygulanıyor.

eforea: spa at Hilton’ın uzman terapist kadrosu, farklı seçenekleri tercih eden konuklara da geniş bir seçenek yelpazesi içerisinden seçim yapma imkanı sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın