globalwellnessday_evet_dediler_belginaksoy

Spa Wellness dünyasının en büyük uluslararası organizasyonu GLOBAL SPA WELLNESS ZİRVESİ’NE ADINI YAZDIRDI

Her yıl dünyanın farklı bir şehrinde düzenlenen ve Spa Wellness sektöründe söz sahibi 400 delegenin katıldığı Global Spa & Wellness Zirvesi’nin 8.si, 10-12 Eylül tarihlerinde Fas Marakeş’de gerçekleşti.

Katılımcıların davet yolu ile yer aldığı zirvede 8. kez bulunan Belgin Aksoy, “sağlık hayatımızın en önemli konularından biri olduğu halde neden özel bir günü yok?” sorusundan hareketle Türkiye’den çıkarıp dünyaya taşıdığı “Global Wellness Day” ile 50 ülkeden 400 delegenin takdirini kazandı.

Richmond International Kreatif Direktörü Belgin Aksoy liderliğinde,“Sadece bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir” sloganıyla 3 yıldan bu yana Türkiye’de Haziran ayının 2. Cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day, zirvedeki tüm delegelerin de desteğini alarak şimdiden 30 ülkenin 2015 etkinlik takvimine girdi.

Belgin Aksoy sunumunda Global Wellness Day’i anlattı.

Türkiye’de Spa ve Wellness sektörünün öncü ismi Belgin Aksoy, Mind-Body-Spirit-Network U.S kurucusu Sallie Fraenkel ile birlikte yönettiği ‘Destinasyon Spa ve Wellness Retreats’ başlıklı forumda, delegelere Global Wellness Day’i anlattı. Sunum sonunda salonda bulunan tüm delegeler Global Wellness Day’e “EVET” dövizlerini kaldırarak bu günü dünyaya kazandırmak için destek verdiler. Dünyada Wellness kavramını yaratan 92 yaşındaki Deborah Szekely’in de destek veren delegeler arasındaydı.

Global Wellness Day‘e ‘EVET’ diyen 400 delege desteğini ayağa kalkarak gösterdi.

globalwellnessday_yaraticisi_belginaksoyZirvenin 3. günü genel oturumda forum başkanları tarafından, forumun öne çıkan başlıkları 400 delege ile paylaşıldı. Bu oturumda panelist olarak yer alan Belgin Aksoy salonda bulunan 400 delegeyi, Global Wellness Day‘e ‘EVET’ diyenleri ayağa kalkarak destek verdiklerini göstermeye davet etti. Salondaki 400 delege ayağa kalkarak Global Wellness Day’e ‘EVET’ dedi ve Global Wellness Day alkışlarla dünyanın kabul ettiği bir “İyi Yaşam Günü” olarak benimsendi.

‘Wellness Sektörünün Geleceği’ konulu videografik animasyon yarışmasında Global Wellness Day filmi birinci oldu.

‘Wellness Sektörünün Geleceği’ başlıklı bir dakikalık videografik animasyon yarışmasında Türkiye’den Belgin Aksoy, Global Wellness Day filmi ile birincilik ödülünü kazandı. 50 ülkenin yarıştığı videografik animasyon filmi yarışmasında 400 delege tarafından büyük bir ilgi ile izlenen Global Wellnes Day filmi büyük alkış aldı.

Ödüllerin açıklanmasının ardından Belgin Aksoy tüm delegelere teşekkür etti. Aksoy’u ilk tebrik eden Global Spa & Wellness Zirvesi kurucu başkanı Susie Ellis oldu. Ellis zirve boyunca Global Wellness Day’e destek veren tüm delegeleri temsilen, Global Wellness Day’e ‘EVET’ dedi ve Globall Wellness Day’in dünyada daha çok ülkede kutlanması için destek sözü verdi.

Global Spa & Wellness Zirvesi’ne katılan yüzlerce delege, Belgin Aksoy‘u tebrik ederken Amerika, Brezilya, İsviçre, Almanya, Kanada, Malezya, Avusturya, Portekiz, Uruguay ve Vietnam delegeleri “Global Wellness Day Elçisi” olarak kendi ülkelerinde de Globall Wellness Day kutlanması konusunda çalışacaklarını söylediler.

Türkiye’de doğan ve şu ana kadar 5 kıtada 30 ülkede her yıl Haziran ayının ikinci Cumartesi günü kutlanacak Global Wellness Day’e ‘EVET’ diyen ülkeler;

Fransa, Belçika, Avusturya, Portekiz, İtalya, Polonya, Kıbrıs, Almanya, Çin, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, Rusya, Hindistan, Japonya, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, Brezilya, ABD, Avustralya, Sırbistan, Turks ve Caicos Adaları, Vietnam, Malezya, Fas ve Uruguay.

“Sadece bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir”

Global Wellness Day’in bilinçli ve daha iyi yaşam için 7 Manifestosu

Bugün;

1)   1 saat yürü

2)   Daha çok su iç

3)   Plastik şişe kullanma

4)   Toprağın sunduğu gıdalarla beslen

5)   Bir iyilik yap

6)   Aile yemeği ye

7)   22:00’da uyu


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın