Bayern Münih’in 2014/2015 sezonu yeni iç saha forması kulübün ikonik armasının üç rengini vurguluyor.

Bayern Münih için bu sezon boyunca sadece bir hedef vardı o da kazanmak… Ulusal ve uluslararası arenada Bayern birçok başarıya imza attı. Tüm bu başarıları elde ederken kulüp, ikonik renkleri olan kırmızı, beyaz ve maviden güç aldı. Rakiplerin rekorları alt üst eden takımdan korkmalarının nedeni işte bu renklerdi.

2014/2015 sezonu formalarında adidas bu renklere sadık kaldı. Formanın ön kısmı kırmızı ve mavi renkteki çarpıcı çubuklu tasarımıyla dikkat çekiyor. Boynun arka kısmında Bayern Munich taraftarlarının çok iyi bildiği “Biz Kimsek Oyuz” anlamındaki Alman mottosu “Mia San Mia” yer alıyor.

Yeni formalar hakkında konuşan takımın yıldız sol beki David Alaba şöyle dedi:  “Kırmızı, mavi ve beyaz… bu renkler Bayern Münih’e ait. Yeni formalarla maçlara çıkmak, takımım ve taraftarlar için mücadele etmek için sabırsızlanıyorum.”

adidas’ın ikonik üç bantı formanın kollarında beyaz renkte yer almaya devam edecek ve kulübün geçtiğimiz sezondaki başarısını oluşturan renkleri tamamlayacak.

adidas’ın yenilikçi teknolojisi adizeroTM ile üretilen Bayern 2014/15 formaları, üstün performans sağlayan hafiflikleriyle dikkat çekiyor.

Bayern Münih formaları Temmuz ayı itibarıyla adidas mağazalarında satışa sunulacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın