Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Burcu Akdarı Toprak, Türkiye’nin Soma'daki maden kazası haberiyle yasa boğulduğunu sorumluların biran önce yargı karşısına çıkarılmasını istedi.
Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Burcu Akdarı Toprak, Türkiye’nin Soma’daki maden kazası haberiyle yasa boğulduğunu sorumluların biran önce yargı karşısına çıkarılmasını istedi.

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Burcu Akdarı Toprak, Türkiye’nin Soma’daki maden kazası haberiyle yasa boğulduğunu sorumluların biran önce yargı karşısına çıkarılmasını istedi.

Burcu Akdarı Toprak yaptığı yazılı açıklamada, Manisa’nın Soma ilçesinde Soma Kömürleri A.Ş.’ye ait kömür ocağında meydana gelen kaza haberiyle yüreklerin sızladığını dile getirdi. Akdarı Toprak,“Ölü sayısı hızla artarken, yerin altında daha yüzlerce işçi bulunuyor. Kalbimiz Soma’da acı içinde yanıyor. Maden kazasının acısını yüreğimizde hissediyor, vefat eden işçilerimizin ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Allah acılı kardeşlerimizin yardımcısı olsun” açıklamasında bulundu.

Yüzlerce işçinin mahsur kaldığı madenden gelen kara habere dayanabilecek gücün tükendiğini vurgulayan Burcu Akdarı Toprak, “Türkiye Soma’daki maden faciasına ağlıyor. Bu acı, bu yas hepimizin. Artık bu acıların sona ermesi için gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bu çerçevede yüzlerce insanımızın canına mal olan facianın sorumlularının yargı karşısına çıkarılıp hesap sorulmasını talep ediyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın