45 sektörde, 1.000 müşteriye hizmet veriyor
Uyumsoft’un 45 sektörde 1.000’in üzerinde müşteriye hizmet verdiğini kaydeden Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları söyledi: “1996 yılından günümüze, elektrik-elektronik, otomotiv yan sanayi, makine, plastik, gıda, lojistik, perakende gibi 45 farklı sektörde, 1.000’in üzerindeki müşterimize, yazılım ve danışmanlık hizmet veriyoruz. Özel sektörün yanı sıra, kamuda da büyük projelere imza atıyoruz.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS), Esnaf Bilgi Sistemi (ESBİS), Hal Kayıt Sistemi (HKS), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Portalı gibi başarıyla yürüttüğümüz projeler ile Türk Ticari hayatının merkezinde yer alıyoruz. e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, KEP gibi e-Dönüşüm projelerinde müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Nitekim e-Dönüşüm projeleriyle, ülkemiz ticaret hayatı yeniden şekillenirken, çağın ruhuna uygun bir ticaret anlayışına geçilmektedir” diye konuştu. Kariyer nedir, kariyer planı ve yönetimi nasıl olmalı, kariyerinizi yönetirken duygusal zekadan nasıl faydalanılmalı gibi konuları değerlendiren Uyumsoft Proje Yöneticisi Özgür Kaçan, bilişim sektöründeki insan kaynağı ihtiyacı ile Uyumsoft Akademi portali ve uzaktan eğitim sistemleri hakkında bilgiler aktardı.
Yazılım mimarisi ve yazılım standartları önemlidir
CrsSoft Yazılım Hizmetleri A.Ş. CEO’su Özcan Değirmenci, yazılım sektörünün ilk ortaya çıktığı yıllardan günümüze, evrimleşen yazılım ihtiyaçları ve süreçleri hakkında bilgiler verdi. Bilgisayar programlarından, günümüzdeki kompleks yazılım sistemlerine olan değişim ve bu değişimin getirdiği komplike yazılım geliştirme süreçleri hakkında yaptığı konuşmasında, başarılı yazılım sistemleri geliştirmek için yazılım mimarilerinin ve yazılım standartlarının önemini vurguladı. Özcan Değirmenci, gençlerin iş hayatlarında karşılaşacakları sorunlar ve bu sorunlara karşı göstermeleri gereken yaklaşımlar hakkında da açıklamalarda bulundu.
Tüketicide, bilgi güvenliği farkındalığını arttırmayı hedefliyoruz
Her geçen gün hızla gelişen, büyüyen ve hızlanan teknolojik ilerlemenin, geleceği daha yakına getirmek adına insanlığa yol açmaya devam ettiğini ifade eden ITSafe firması Bilgi Güvenliği Uzmanı Adem Şimşek, şunları söyledi: “Teknolojik ilerlemenin açtığı yolun arkasından ilerleyen, arkadan gelen başlıklarından birisi de, Bilgi Güvenliğidir. Ne yazık ki, tüketici tarafındaki farkındalık, teknolojinin gelişim hızı ile aynı seviyede değildir. Yapmış olduğumuz bilgi güvenliği farkındalık sunumları ile teknolojinin son kullanıcılarına, temel seviyede günlük hayatta dikkat etmeleri gereken hususları izah etmeye ve bilgi güvenliği farkındalık seviyelerini artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Yerel Yönetimlerde, DIGIKENT Kent Yönetim Platformu
Vadi Kurumsal Bilgi Sistemleri’nin, 16 yıldır yerel yönetimlere özel ürün ve çözümler geliştirdiğini kaydeden Vadi Kurumsal Bilgi Sistemleri Uyarlama Hizmetleri Müdürü Hakan Karaahmetoğlu, şunları söyledi: “Geliştirdiğimiz çözümler, ‘DIGIKENT Kent Yönetim Platformu’ temel çatısı altında toplanmaktadır. DIGIKENT Platformu; Temel Belediye Uygulama Modülleri (70 Modül), Coğrafi Bilgi Sistemi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi, Doküman Yönetim Sistemi, İş Zekası, Süreç Yönetim Sistemi, Mobil Yönetim Sistemi ve Portal bileşenlerinden oluşmaktadır. DIGIKENT Platformu uygulamaları, Pendik Belediyesi, Başakşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Sariyer Belediyesi gibi büyük ilçe belediyelerinde ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin aralarında bulunduğu büyükşehir belediyelerinde başarıyla uygulanmaktadır” şeklinde konuştu.
sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.