unnamed-100

Alışveriş yapmak için gezecek zamanı olmayan tüketiciler için e-ticaret büyük alternatifler sunuyor.

Teknoloji, mağazada harcadığınız zamanı size geri kazandırıyor. Nasıl mı?

Butix. net’in PROVA Sanal giydirme teknolojisi, bilgisayar başından kalkmadan yüzlerce çeşit kıyafeti denemenizi sağlıyor. Yazılım, verdiğiniz vücut ölçüleri ve yüklediğiniz fotoğrafa göre sizin sanal bir kopyanızı oluşturuyor. Sanal kopya üzerinde istediğiniz kıyafeti deneyebiliyor ve detaylıca inceleyebiliyorsunuz. Böylece, e-ticarettin en korkulan yanlarından birinin üstü çiziliyor.

İnternet’ten aldığınız kıyafetin, size uymaması derdi ortadan kalkıyor. Üstelik bir sevdiğinize sürpriz yapmak için sadece onun fotoğrafına ve ölçülerine sahip olmanız yeterli.

Ona en çok yakışacak kıyafeti birkaç tıkla seçebilir ve onu mağazaya götürüp sürprizi mahvetmeden siparişinizi verebilirsiniz. Butix. net’in Aralık ayı kampanyasıyla bu teknolojiyle tanışırken, siteye üye olduğunuz için 40 lira indirim kazanacaksınız.

Aralık ayı boyunca, PROVA Sanal giydirme ile seçtiğiniz elbise reyonu ürünlerinde, yüzde 80’e varan indirimler bulunuyor. Yaklaşan yılbaşı mevsiminde, sevdiklerinize kıyafet dışında yüzde 50 indirimle küçük ev aletleri de alabilirsiniz. Hediye mevsiminde Butix.net seçtiğiniz ürünleri aynı gün kargoya verirken Türkiye’nin her yerine sabit fiyat uygulaması başlattı. Ay sonuna kadar, dilediğiniz ürünü 2.99 lira kargo ücretiyle alabileceksiniz.

Aynı gün içerisinde alınan ikinci ürünlerde ise kargo ücreti Butix.net tarafından ödeniyor. Sanal butik konseptine sahip olan sitede hediye seçeneklerini de çok geniş.

Butix.net üzerinden, erkek ve kadın kıyafetlerinden saate, iPhone kapaklarından, ayakkabıya kadar çok çeşitli ürün seçenekleri bulunuyor. Site yaptığı günlük kampanyalarla de, tek bir ürün grubu üzerinden yüzde 50’ye varan indirimler uyguluyor. Butix.net geliştirdiği PROVA Sanal giydirme yazılımının yüzde 90’ın üzerinde kişiye uygun detay verdiğini de belirtiyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın