Pegasus_2014_Kampanyasi

Pegasus misafirleri, kışı yurtdışında dünyaca ünlü kayak merkezlerinde geçirmek için biletlerini 31 Aralık 2013 tarihine kadar www.flypgs.com’dan alıyor, hem uygun fiyatlarla uçuyor hem de kayak malzemeleri ek bir ücret ödemeden taşınıyor.

Cazip kampanyalar ile uçmayı kolay ve ulaşılabilir hale getiren Pegasus Hava Yolları, kayak sezonunu en avantajlı fiyatlarla ve fırsatlarla açıyor.

Kayak keyfini yurt dışında dünyaca ünlü kayak merkezlerinde yaşamak isteyen Pegasus misafirleri biletlerini 31 Aralık 2013 tarihlerine kadar, www.flypgs.com internet sitesi üzerinden alarak 15 Ocak 2014 – 29 Mart 2014 tarihleri arasında hem uygun fiyatlarla uçuyor hem de kayak malzemelerine taşıma ücreti ödemiyor.

Kampanya kapsamında Pegasus misafirleri:

·         Batum, Beyrut, Viyana, Münih, St Etienne/ Lyon ve Milano’ya gidiş-dönüş 120 Euro’dan,

·         Basel ve Zürih’e gidiş-dönüş 140 Euro’dan,

·         Bişkek’e 240 Euro’dan

başlayan fiyatlarla uçma fırsatını yakalıyor.

Pegasus’un kayak Kampanyası ile Avrupa’yı tercih edecek Pegasus misafirleri, kış aylarının cenneti Viyana’yı veya popüler kayak merkezi İsviçre’yi tercih edebilir; Milano ya da Münih’e uçarak farklı kayak merkezi alternatiflerini deneyebilirler. Yazın kumsallarıyla, kışın kayak merkezleriyle dikkat çeken Beyrut da benzersiz bir kayak tatili geçirmek isteyen Pegasus misafirleri için farklı bir seçenek oluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın