Süs bitkileri sektörü, dünyada 100 milyar dolara ulaşan üretim değeri ve istihdam olanakları ile bitkisel üretim sektörleri arasında önemli bir konumda bulunuyor.

Ülkemizde, sektöründe düzenlenen en büyük fuar olan Flower Show Türkiye, CYF Fuarcılık organizasyonu ile 28 Kasım -01 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını sektör profesyonellerine açacak. 5. kez düzenlenecek Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı’nda 20 farklı ülkeden 300’e yakın katılımcı yer alacak. Slovenya, Kolombiya, Polonya ve Avusturya ülkelerinin ilk kez katılacağı fuarda, katılımcıların %20’si fuarda ilk kez yer alacak firmalardan oluşacak.
Avrasya’nın en büyük ihtisas fuarı Flower Show Turkey’de, profesyonel ihtiyaç sahipleri kadar, müstakil konut sahipleri de villalar ve siteler için bahçe tasarımı, peyzaj uygulaması, bakım hizmeti ve süs bitkileri ile ilgili ürün ve hizmetleri bir arada bulabilecek. Ayrıca belediyeler, sivil ve askeri tüm kamu kurumlarının, peyzaj uygulaması gereken tüm projeleri için, ihtiyaç duyulabileceği her tür bitki, ekipman, proje ve uygulama firmaları da Flower Show’da yer alacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın