Zambak Yayınları Ürün Müdürü Mehmet Karagöllü, bayramda anne babalarımızı, akrabalarımızı ve aile büyüklerimizi ziyaret ederken öğretmenleri unutmayın çağrısında bulundu. Karagöllü, bayramların akraba, dost ve yakınlarla buluşma ve hasret giderme için mükemmel bir fırsat sunduğunu bu fırsatı iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Bayramların sevgi, saygı ve mutlulukların paylaşıldığı özel günler olduğunun altını çizen Mehmet Karagöllü, “Bizler öğretmenlerimize bu bayramda sevgi ve saygımızı gösterme ve öğrencilerimize hatırlatma amaçlı bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile şu an Milli Eğitim Bakanlığı’nda aktif çalışan 832 bin öğretmenimizin yanı sıra bu mesleğe emek vermiş/veren tüm öğretmenlerimizin mutlaka bayramını kutlayalım. Bu  bayram 17 milyon öğrencimizin sevgi, saygı ve mutluluğunu öğretmenlerimizle paylaşmalarını diliyoruz” dedi.

Öğretmenlerle bayramlaşmanın sadece şu anda öğrenci olanlarla sınırlı kalmaması gerektiğini söyleyen Mehmet Karagöllü, büyüklerin üzerine büyük sorumluluk olduğunu, kendi öğretmenlerini ziyaret ederek çocuklarına örnek olması gerektiğini belirtti.

Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca anne-babadan daha çok öğretmenleriyle bir arada olduklarını vurgulayan Karagöllü, ailere de çağrıda bulunarak şöyle dedi: “Bizler öğretmenlerimizi de ailemizin bir bireyi olarak görmeli ve çocuklarımız bu konuda teşvik etmeliyiz.”

Öğretmen ziyareti Ramazan Bayramı’nda başlamıştı

Zambak Yayın Grubu sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda başladığı “öğretmenlerin bayramını kutlama” konusunda kamuoyu bilinci oluşturmak ve gelenekselleştirmek için bir dizi çalışma yapıyor. Zambak Yayın Grubu çalışanları, kendilerine emeği geçen öğretmenlerine bayramda ziyaret yaparak örnek bir çalışma sergiliyorlar.

Öğretmen, öğrenci için hayattaki en etkili kişilerden biri. Bu yüzden Zambak Yayın Grubu, her bayramda kendini etkileyen, hayatına bilgisiyle yön veren öğretmenlerine şükranlarını onları hatırlayarak veriyor. Bu kapsamda, farklı mecralardan bilgilendirme çalışmaları yapılarak kamuoyunun ilgisine sunuluyor. Geçtiğimiz Ramazan bayramında başlayan çalışma, bayram boyunca özellikle yıllar sonra hatırlanan öğretmenlerden büyük takdir almıştı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın