s1379415376__DSC4118

Güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunan Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’nun Bağcılar’daki yönetim merkezinde düzenlediği Garaj Günleri devam ediyor. Dört günde yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği FLO Garaj Günleri, 22 Eylül’e kadar sürecek.

Okul ayakkabıları FLO Garaj’dan alındı

Kişi başına ortalama 4 çift ayakkabının satın alındığı FLO Garaj Günleri’nde en çok ilgiyi 9.99 TL’lik modeller görüyor. Okul öncesi olması nedeniyle okul ayakkabılarının da büyük ilgi gördüğü FLO Garaj Günleri’nde anne babaların okul ayakkabılarını çok uygun fiyattan almaktan memnun oldukları gözlendi. Anne babaların memnuniyetleri çocuk ayakkabılarının satış oranlarına da yansıdı.

Kadınlar uygun fiyatlı çok ürün almayı tercih ediyor

En çok satışın aktif spor ürünleri kategorisinde olduğu FLO Garaj Günleri’nde kadınlar uygun fiyatlı çok sayıda ürün almayı tercih ederken, erkeklerin az sayıda ürüne daha çok ödediği belirlendi. Her iki kategoride de yine aktif spor ürünlerine ilgi yoğun oldu.

Fiyatlar 9.99 TL’den başlıyor, indirim yüzde 80’e varıyor

Fiyatların 9.99 TL’den başladığı ve yüzde 80’e varan indirimlerin olduğu Garaj Günleri’nde 19.99, 29.99, 39.99 ve 49.99 TL’ye ayakkabı bulmak mümkün. Garaj Günleri boyunca ayrıca her gün bir ürün grubundan seçilen bir model sadece 5 TL’den satışa sunuluyor.

Garaj Günleri’nde dünyaca ünlü Lumberjack ve Dockers gibi markaların yanı sıra ayak sağlığı, konfor ve rahatlığın sembolü olan Polaris; genç, dinamik ve enerjik kitlenin tercihi Kinetix; çocukların en sevdiği kahramanlardan SPIDER-MAN, Winx, Ben10 gibi lisanslı ürünler ile dünyaca ünlü spor markaları da çok cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Her 50 TL’lik alışverişe 25 TL hediye çeki

FLO Garaj Günleri boyunca ayrıca her 50 TL’lik alışverişe 25 TL hediye çeki veriliyor. Hediye çeki FLO’nun Türkiye genelindeki 154 mağazasında yeni sezon ürünlerde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri Bağcılar’daki merkez binasında* düzenlediği Garaj Günleri’ne bekliyor.

*Ziylan Grubu Genel Merkez adresi: Mahmutbey Merkez Mah.Taşocağı Cad. No:24
Bağcılar / İSTANBUL


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın