Vodafone Türkiye, geçen yıl tanıttığı Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformunu (ACAİP) Süper İnternetli Tablet portföyüyle zenginleştirmeyi hedefliyor.

Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, Vodafone’un yeni tablet portföyünde büyük 4 teknoloji markasının son teknoloji ürünü 10 farklı tableti yer alıyor. Süper İnternetli Tabletlerle tablet dünyasına adım atmak isteyen Vodafone’lular, Vodafone Cep Merkezleri’nde istedikleri cihazı deneyimleyebiliyor. Apple, Samsung, Huawei ve Casper’ın ürettiği  tablet portföyü 12 ya da 24 ay taahhütlü avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Casper’ın ürettiği  “Casper VIA 10”, Vodafone’un Süper İnternetli Tablet portföyünde yer alıyor. 10 inçlik 1280×800 piksel ekran ve ARM Cortex-A9 çift çekirdekli işlemci özeliklerine sahip olan “Casper VIA 10”, Android 4.1 platformunda çalışıyor. Tablette, 1 GB RAM ve 16 GB dâhili hafıza bulunuyor. Vodafone Süper İnternetli Tablet portföyünde Vodafone’lulara sunulacak olan “Casper VIA 10” 1 GB Esnek Süper İnternet paketi içinde 24 ay taahhütle ayda  25 liraya, 12 ay taahhütle ise sadece 65 liraya müşterilere satılacak.

Vodafone’lular, ACAİP kapsamında, Vodafone Cep Merkezleri’nde tüm cihazları gerçeği üzerinden deneyebiliyor. Akıllı cihazlar ve mobil teknolojiler konusunda uzman Dr. ACAİP temsilcileri ürün seçiminden kullanımına her aşamada Vodafone’lulara yardımcı olmakla birlikte,cihazlarla ilgili her türlü konuda destek veriyor ve soruları yanıtlıyor ve tabletlerin kurulumuna yardımcı olup, internet ve e-posta dâhil tüm ayarlarını  yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, teknolojinin kafa karıştırmak yerine hayatı kolaylaştırmak için var olması gerektiğini ve geçen yıl ACAİP’i aboneler ile buluşturduklarını belirtti.

Dünya çapında en son akıllı cihaz teknolojilerini aboneler için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya çalıştıklarını ifade eden Uysal, “Vodafone’da her şeyin bir kolayı var” diyerek yola çıktıklarını ve aboneler tarafından büyük ilgi gördüklerini, şu anda da “Vodafone’da her bütçeye ve ihtiyaca uygun Süper İnternetli bir tablet var” söylemiyle yola çıktıklarını bildirdi.

Uysal, “Süper İnternetli Tabletler”in en önemli özelliğinin abonelerin gittikleri her yerden kolaylıkla internete bağlanma ihtiyaçlarını karşılıyor olmaları olduğunu vurgulayarak, bu sebeple her bütçeye ve her ihtiyaca yönelik 4 farklı markanın 10 farklı tabletininden oluşan “Süper İnternetli Tablet” portföyünü uygun fiyatlarla Vodafone Cep Merkezleri’nde abonelere sunmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

“Süper İnternetli Tablet” fırsatları içinde özellikle “Casper VIA 10” un Vodafone’a özel fiyatıyla öne çıktığını sözlerine ekleyen Uysal, tüm abonelerin sürekli yatırımlarla güçlendirilen çift taşıyıcılı 3G şebekesini deneyimlemeye ve “Süper İnternetli Tabletler”le tanışmaya Vodafone mağazalarına davet ettiklerini dile getirdi. Uysal, Vodafone Türkiye olarak müşteri ihtiyaçlarını anlayıp beklentileri en son teknoloji ürün ve hizmetlerle karşılamaya devam edeceklerini belirtti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın