s1375875451_KREM_BAL___OCUKLA

Almanya başta olmak üzere, Avrupa’da birçok ülkede ve Amerika’da çocuklara balı sevdirmek, bala sofrada kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla süzme baldan geliştirilen krem bal, Türkiye’nin lider bal markalarından Anavarza Bal tarafından piyasaya sürüldü. Anavarza Bal’ın, çocuklar için hazırladığı balserisine eklenen Anavarza Krem Bal, diğer ürünlerle birlikte çocukların en sevdiği karakter Pepee’li ambalajıyla raflarda yerini aldı.
Zaman içerisinde geliştirilen yeni ürünlerle, tüketiciye farklı damak tatları sunan Anavarza Bal, Avrupa ve Amerika’da yıllardır tüketimi gerçekleşen krem balı da, Anavarza Krem Bal adı altında Türkiye’de ilk kez üreten firma oldu. Ürünleri Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan firma, kaliteli ve doğru üretim anlayışı ile Avrupa’nın birçok ülkesinde sadece seçkin gıda markaları tarafından alınabilen BRC Kalite Belgesi’ni almaya hak kazanan bir üretici olarak, her geçen gün kapasitesini arttırmaya devam ediyor.
Anavarza Bal’ın kendi ürünlerinin kontrol ve analizlerini yapmak için kurduğu, global sertifikasyonlara sahip bağımsız ARİ Gıda Laboratuarı katkısıyla Mersin Üniversitesi’nde geliştirilen krem bal,sofralarda yerini almaya başladı. Anavarza Bal için, uygun ve sağlıklı koşullarda, Mersin Üniversitesi uzmanlarının yüzde yüz doğal süzme baldan geliştirdiği krem bal, çocukların vazgeçilmezi olacak.
Aralıksız süren AR-GE çalışmaları ve üniversitelerle yapılan işbirlikleriyle, sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Anavarza Bal’ın Pepee’li krem baldan başka, akıllı kapakla piyasaya sürülen süzme çam ve çiçek balı çeşitleri de yer alıyor. Farklı gramajlarda ve farklı kullanım alışkanlıkları için tasarlanan Anavarza Bal çocuk serisinde, Pepee Akıllı Kapak Çiçek Balı 325 gr, Pepee Tüp BalÇam Balı 40 gr, Pepee Krem Bal 200 gr seçenekleri  yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın