Garanti Mortgage, yenilenen internet web sitesi “www.garantimortgage.com”, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayarak, şubeye gitmeden daha hızlı ve kolay kredi başvuru imkanı sunuyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, “www.garantimortgage.com” üzerinden sunulan Online Teklif Modülü ile müşteriler web sitesi üzerinden teklif alıp, ödeme planı ve şartlarına anında ulaşabiliyor.

Otomatik Değerleme Modülü ise ev alım-satım yapacak müşterileri evlerinin tahmini değeri hakkında bilgilendiriyor. Ayrıca hesaplama araçları sayesinde tüketiciler, alabilecekleri kredi tutarı, aylık/yıllık maliyet oranları gibi hesaplamaları kolayca yapabiliyor ve farklı ürünleri birbirleriyle karşılaştırabiliyor.

Mortgage süreçlerini keyifli bir şekilde anlatan Video çalışması, uzmanların yer aldığı Mortgage TV, daha önce mortgage kullanan müşterilerin deneyimlerini paylaştığı Mutlu Mortgage Hikayeleri ve Evim İçin adındaki blog ile tüketiciler mortgage süreçleri hakkında bilgi sahibi oluyor.

Ev Alanların El Kitabı ile ise müşteriler evlerini satın alma sürecinde neler yapmaları gerektiğini öğrenebiliyor. Ayrıca Mortgage uzmanlarına soru sorarak online destek alabiliyor.

Tüm bu içerik ve tasarım hazırlığı sürecinde kullanıcı testleri ve analizlerinin gerçekleştirildiği, kullanıcının tasarımın her aşamasına dahil olduğu Garanti Mortgage’ın yeni web sitesi, ev sahibi olmak isteyenlerin mortgage süreciyle ilgili aradığı bilgiye en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamak için hayata geçirildi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın