Gold Grup güvencesi ile hizmet veren Hizlial.com, babası için en güzel hediyeyi arayanlara, yüzde 70?e varan indirimlerin yer aldığı Babalar Günü kampanyası ile yardımcı oluyor. Dizüstü bilgisayardan fotoğraf makinesine, cep telefonundan kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok farklı kategoriyi kapsayan kampanyadaki indirim oranları, yüzde 25?ten başlayarak yüzde 70?e kadar çıkıyor.

Hizlial.com?un Babalar Günü kampanyasında babasına dizüstü bilgisayar hediye etmek isteyenler için yüzde 30?a varan indirimler sunulurken, indirim oranı erkek parfümlerinde yüzde 60?a, güneş gözlüğü ve saatte ise yüzde 70?e kadar çıkıyor.

27 kategoride 400 binden fazla farklı ürün sunan Hizlial.com?un Babalar Günü kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye ve tüm indirim oranlarına www.hizlial.com adresinden ulaşılabiliyor.

Parçalı Ödeme fark yaratıyor

Hizlial.com?un sektörde fark yaratan ödeme seçeneği ?Parçalı Ödeme?, müşterilere çok cazip bir avantaj sağlıyor. Bu hizmet sayesinde ürünün tutarı ister birden fazla kredi kartıyla, istenilirse de bir kısmı kredi kartı, kalan tutar havale ile ya da kredi kartının puanlarıyla ödenebiliyor. Örneğin, 1.000 TL’lik bir bilgisayar satın alan kullanıcı, Parçalı Ödeme seçeneğini kullanarak 500 TL’yi kredi kartı ile kalan tutarı ise başka bir kart ya da havale ile ödeyebiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın