Zorlu Enerji Grubu, çocukları enerji, enerji kaynakları ve enerji tasarrufunu eğlenceli bir dille anlatan “www.enerjisitemiz.com” adresli web sitesinde  “Enerji Avcıları” adlı yeni bir oyunla buluşturuyor.

Şirket açıklamasına göre, Zorlu Enerji Grubu, enerji ve enerji kaynaklarının doğru kullanımını anlatmak için hayata geçirdiği www.enerjisitemiz.com adresli çocuk web sitesi kapsamında, yaz tatiline girmeye hazırlanan çocuklar için yeni ve eğlenceli bir sürpriz hazırladı. Grup, “Enerji Avcıları” adlı özel bir oyun tasarlatarak, çocukları enerjinin keyifli ve ilginç dünyasını keşfetmeye ve enerji tasarrufu konusunda heyecanlı bir yarışa katılmaya davet ediyor.

Oyunda çocukların, ev ve bahçede dolaşarak kendine tanınan kısıtlı süre içinde enerji tasarrufu yapabilecekleri durumları keşfetmeleri ve ona verilen görevleri en hızlı şekilde tamamlamaları bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Şebnem Erverdi, çocuklarda enerji, enerji kaynakları ve enerji tasarrufu hakkında bir bilinç geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Çocuklarımız, Enerji Avcıları adlı oyunla hem eğlenip hem birbirleriyle rekabet edebilecekler ve bu arada günlük yaşamlarında ne kadar çok enerji tasarruf edebileceklerini görebilecekler. Oyunun yanı sıra web sitesinde enerjinin öyküsünü, enerji kaynaklarını ve tasarruf yöntemlerini, fotoğrafları ve videoları da bulabilecekler” ifadelerini kullandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın