Furkan Kızılkaya?nın sunuculuğunu yapacağı, 20 Nisan?da Kanyon Cinemaximum salonlarında gerçekleşecek olan büyük Ben10 gününde minik hayranları çok özel sürprizler bekliyor!

2005 yılında aksiyon figürü pazarının en önemli üreticilerinden Bandai ile distribütörlük anlaşması yapan ve Ben10?i çocukların büyük kahramanı haline getiren Adore Oyuncak, yeni serisi Ben10 Omniverse ile yepyeni kahramanlıklara imza atmaya hazırlanıyor. Ben10 Omniverse oyuncakları bu kahramanlıkları farklı bir boyuta taşıyacak olan sürpriz bir proje ile çocuklarla buluşuyor.

20 Nisan?da Kanyon Cinemaximum salonlarında gerçekleşecek olan ve Furkan Kızılkaya?nın sunuculuğunu yapacağı büyük Ben10 gününde çocukları heyecan verici sürprizler bekliyor. Dijital dünyaya hakim olan Ben10?in minik hayranları, Ben10 Omniverse oyuncaklarının üzerindeki şifreyi http://www.cartoonnetwork.com.tr/omnitrixi-bul adresine girerek bu büyük güne katılmaya hak kazanıyor. Şifresini gönderen çocukların arasından çekilişle belirlenecek 250 şanslı kişiyi hayatları boyu unutamayacakları bir gün bekliyor!

Heyecan dolu bu çekiliş sürecine katılmak isteyen tüm Ben10 hayranlarını bu maceraya davet ediyoruz. Çekilişe katılın ve Ben10 sürprizlerini kaçırmayın!


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın