Ankara İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) Sağlık komisyonu üyeleri 9 ? 11 Mart tarihleri arasında Dubai Duphat Eczacılık fuarını ziyaret etti. 15 kişilik eczacılık grubuyla fuar ziyaretine giden ANKİSAD üyeleri programdan ve fuarda gördükleri yeniliklerden memnun kaldılar. Eczacılar bir çok anlaşma ve alışveriş yaptılar.

Fuarda ilaç sanayisinde ki yeni gelişmeleri görme fırsatı bulduklarını belirten komisyon üyesi Muhammed Gök:? Sürekli satışını yaptığımız büyük ilaç firmalarının stantlarını gezdiklerini ve yeni ilaç sanayi konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ayrıca fuarda gelişen teknoloji ile inovatif fikirleri yerinde inceleme fırsatı yakaladık. Bir çok ilaç firması ile görüşme fırsatı yakaladığımız bu gezimizde büyük ilaç ve medikal firmaları ile ön anlaşma gerçekleştirdik. Dedi.

ANKİSAD Sağlık komisyonu, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarla üyelerinin arasında ki ticareti artırmak ve üyelere yeni ufuklar açarak sektörel büyümeleri sağlamak adına çalışmaktadır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın