Finansbank iki yeni Özel Bankacılık Merkezini İstanbul ve Antalya?da açtı

Finansbank, 2012?de yenilemeye başladığı Özel Bankacılık Merkezleri?ni Türkiye genelinde yaygınlaştırmayı sürdürüyor. Sene başından bu yana İstanbul Nişantaşı ve Antalya Özel Bankacılık Merkezleri?nin açılışını yapan Finansbank, 9 merkez ve 11 hizmet noktasında müşterileri ile buluşmaya devam ediyor

?Bizce Mümkün? anlayışıyla müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak sayısız ayrıcalıklar sunan Finansbank, Özel Bankacılık alanında da büyümesini sürdürüyor. Özel Bankacılık Merkezleri tasarımında yeni bir anlayışla özgün bir konsept yaratan Finansbank, 2013 yılında da çalışmalarına hızla devam ediyor.

Tasarımları SDB Mimarlık kurucusu Sibel Dalokay Bozer tarafından yapılan iki yeni Özel Bankacılık Merkezi, İstanbul Nişantaşı ve Antalya?da müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Finansbank Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tunç Erdal, özel olarak tasarlanan ve konforun ön planda tutulduğu çağdaş çalışma alanlarıyla müşterilerine kendi ofisleri gibi kullanabilecekleri merkezler açtıklarını belirtti. Oluşturulan konsept nedeniyle müşterilerinden çok önemli ve olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Erdal, ?2012 yılında yepyeni bir anlayışla banka şubelerimizin dışında kurduğumuz Özel Bankacılık Merkezleri  ile müşterilerimize, güveni, konforu bir arada sunduk. Müşterilerimiz merkezlerimizi kendi ofisleri gibi kullanabiliyor. 2013 yılında da hizmet noktası sayımızı arttırarak büyümeye devam edeceğiz? dedi.

Finansbank şu anda 9 adet özel bankacılık merkezi ve 11 adet hizmet noktası ile özel bankacılık müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın