Finansbank ?Finans Yıldızı? ürünü ile KOBİlerin nakit akışını yönetiyor, İşlemleri hızlandırıyor

Finansbank, KOBİ müşterilerine özel yeni bir ürün çıkardı. Müşterilerin muhasebe sistemlerine entegre edilebilen yeni ürün Finans Yıldızı ile EFT, havale ve döviz transferlerini hızlı, hatasız ve güvenli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Finans Yıldızı programı ayrıca düzenli ödeme ve tahsilat yapılan hesaplara ilişkin takipleri ve bilgi akışını da sağlıyor.
Bankacılık sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Finansbank, nakit yönetimi çözümleri sağlayan yeni elektronik paket programı Finans Yıldızı?nı müşterilerinin hizmetine sundu. Operasyonel risk ve maliyetleri en aza indiren program, firmaların nakit akışlarının verimli şekilde yönetilmesine olanak sağlıyor. Özellikle KOBİ olarak nitelendirilen işletmelere yönelik bir program olma özelliği taşıyan Finans Yıldızı ile EFT, havale ve döviz transferleri gelişmiş güvenlik altyapısı ile hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Finansbank Nakit Yönetimi Bölüm Müdürü Okay Yıldırım, ?Bizce Mümkün? sloganı ile müşterilerine sundukları hizmet yelpazesini genişletmeye devam ettiklerini söyledi. Amaçlarının müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Yıldırım, ?Müşterilerimizin muhasebe sistemlerine entegre edilebilen Finans Yıldızı programı ile işleyiş, takip,  kontrol ve bilgi akışının hızla gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Programa kayıtlı hesaplar ile işlemler hızlı ve hatasız bir şekilde gerçekleştirilirken, durum bilgileri e-mail olarak da müşteriye raporlanıyor? dedi.

?KOBİ?lerin nakit akışı kolaylaşıyor?

?Finansbank Doğrudan Borçlandırma Sistemi?ne (DBS) dahil olan ana firmalar, bu modül sayesinde satış yaptıkları bayilerine ait borç bilgilerini bize ileterek, belirtilen vade tarihinde bayi hesaplarından tahsilat yapabilecek? diyen Yıldırım, bu program sayesinde vade tarihinden önce, fatura iptali ve değişikliğinin yapılabildiği sistem üzerinden bayilerin limit, kullanılabilir limit, risk limiti ve tahsilat sonuçlarının da görüntülenebildiğine dikkat çekti.

Finansbank müşterilerinin ofislerinde, uzman ekipleri tarafından kurulumu gerçekleştirilen programın eğitimlerinin de uzman ekipler tarafından verildiğini kaydeden Okay Yıldırım, ?Kurulum ve satış sonrası hizmetin ücretsiz olduğu program için ayrıca bir de teknik destek hattımız bulunuyor? diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın