Finansbank, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek daha önce hiç bir meslek grubu için sunulmayan bir yatırım aracı sunuyor; Doctors Fon? Sadece doktor ve diş hekimlerinin faydalanabileceği bu ürün tahvil ve bono alımlarının yanı sıra güvenilir hisse senetlerini de portföyünde  bulundurmasıyla  cazip bir seçenek oluyor.

Bankacılık sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Finansbank, müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler sunma konusundaki farklılığını ispatladığı ClubFinans Doctors programı ve bu müşterilere özel olarak sunduğu sunduğu birçok çözümden sonra yine bir ilki gerçekleştirdi. Doctors Fon isimli yeni ürün, daha önce belli bir meslek grubu için sunulmayan bir ayrıcalığı yansıtıyor. Sadece ClubFinans Doctors programına dahil olan doktor ve diş hekimleri bu fonu satın alabiliyor.

Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, 2010 yılında lanse edilen Doctors programı ile Türkiye?deki her 4 doktordan 3?ünün bankası olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Finansbank?ın bu yeni ürünüyle doktor ve diş hekimlerine yönelik özel bankacılık ve yatırım hizmeti sunduklarını  ve bu alandaki yaratıcı yaklaşım nedeniyle de büyük beğeni kazandıklarını kaydeden Aydın, bu başarının haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Türkiye’de ilk defa bir meslek grubunun satın alması için oluşturulan bu fonla doktor ve diş hekimlerine önemli bir hizmet sunduklarını ifade eden Aydın, ?Doktor ve diş hekimlerine özel olarak hazırlanan bu ürün, alternatif bir yatırım aracı arayan tüm hekimler için tasarlandı. Bu projeyle Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdik. Satışa sunulduğu ilk günden bu yana büyük ilgi gören bu özel fon için Doctors programına dâhil olmak yeterli? dedi.

Uzun vadeli mevduat getirisinden daha yüksek bir getiri sağlamayı hedeflediklerini belirten Aydın, orta seviyede risk barındıran fonların arasında yer alan bu alternatif yatırım aracının büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Fonun yapısını ağırlıklı olarak hazine bonosu, devlet tahvili, Türk özel sektör tahvili ve finansman bonoları oluştururken, belirli risk limitleri dâhilinde hisse senetleri de bu protföyde yer alıyor. Kişi bazında katılım tutarının minimum 1.000 lira olduğu fonu satın almak için, ClubFinans Doctors kart sahipleri internet şubesini ve şubeleri kullanabilirken, kartı olmayanların Finansbank şubelerine başvurması yeterli.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın